1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IXtreme i XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gaxxoc, Lipiec 18, 2010.

  1. gaxxoc

    gaxxoc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam konsolę która jest przerobiona albo 1.6NS lub LT. Czy można na obecny czas Skorzystac z XBL w moim przypadku bez otrzymania bana?

    Drugie pytanie dotyczy patchowania ssv2 a więc czy mając oryginalne mw2 muszę to robić by pograć na multi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz 1.6 to dostaniesz bana, jak LT to nie. Oryginalny MW2 ma ssv2 więc niby co chcesz robić ?
     
  4. gaxxoc

    gaxxoc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można jakoś sprawdzić czy to 1.6NS czy LT?
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Na jakiej podstawie twierdzisz że na LT nie dostanie się bana ?? przy pierwszej "fali banów" otrzyma się bana na 99% tak jak to było z innymi iextreme .
     
  6. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da rady tylko jak podepniesz napęd pod program , chyba JF , ja się a tym nie znam.
    Ale na takie spsoby na oko nie da się , ale jeżeli jest to zwykłe 1.6 nie 1.6 NS to da się wkładając grę z Wave 4/5/6 do napędu i jeżeli napisze coś w stylu płyta DVD , dysk z wieloma materiałami to masz odpowiedź.
    Naucz się czytać... na OBECNY CZAS NIE MA SZANS z LT dostać bana.
     
  7. gaxxoc

    gaxxoc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak podepnę się teraz pod live'a z 1.61 to odrazu ban czy podczas fali?
    Korzysta ktoś z live'a mając 1.61? Sorry ale muszę się upewnić..
     
  8. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Prędzej czy później dostaniesz bana na 100%
    Microsoft nie jest głupi
     
  9. gaxxoc

    gaxxoc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że ban nieunikniony ale czy jest ktoś kto teraz korzysta z 1.61 na XBL bo boję się że odrazu będzie ban jak będe próbował się zalogować
     
  10. thunderek

    thunderek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie loguj się w ogóle, prędzej czy później dostaniesz bana na przerobionej konsoli.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Do fali pograsz raczej spokojnie, ale tego nikt Ci na 100% nie powie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum