1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme jedno pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 20, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam was wszystkich mam takie pytanie czy nadal działa ten trik,że jak ktoś posiada iXtreme 1.6.1 non stealth to odpala wszystko? i czy odpala teraz te iXtreme każdą grę czy coś się zmieniło?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Co nowa gra jest praktycznie nowa aktualizacja więc raczej wszystko nie powinno chodzic
     
  5. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak to jest jedni mówią,że 1.6.1 non stealth czyta wszystko każdy wave nawet wave 20 więc jak to jest?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zgadza się.
    Ale teraz wyszły nowe gry z zabezpieczeniami AP 2.5, które wymagają nowy dashboard, a jemu wypadało by chodzić z firmware LT + :)
     
  8. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli iXtreme 1.6.1 już odpada? bo nie będzie odpalać najnowszych gier ino trzeba wgrywać to najnowsze? czy to stare 1.6.1 z najnowszym dashbordem odpali nowe gry?

    i drugie pytanie wgrywając lt to nowe wystarczy kabel sata i stara metoda dosflash czy potrzebne jest cięcie ścieżek?
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Tak, musisz wgrac LT+ aby móc odpalić , AC:B, HALO:REACH, FABLE III, NFS:HP, CoD: MW2, CoD : BO :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum