1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme Lite Touch (LT 1.2)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bil, Październik 24, 2010.

  1. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    iXtreme Lite Touch (LT 1.2) !!! (BenQ),
    czy ta przeróbka jest dobra i uchroni mnie tym czasowo przed banem:D:D aktualnie mam
    iXtreme 1.61 a koszt przerobienia na
    iXtreme Lite Touch (LT 1.2) to 49zł to taniutko:):)
    i jak bende miał tego
    iXtreme Lite Touch (LT 1.2) i czy bende musiał coś robić z obrazami przed nagraniem na płytę żeby mugł grac na xbox live
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja bym poczekał na nowy iXtreme, ponieważ za 'parę dni' będzie nowy dash i nie wiadomo jak będzie wpływał na LT i być może wyjdzie poprawiona wersja.

    Z żadną przeróbką nie masz pewności, że nie dostaniesz bana.

    Lepiej poczekać z miesiąc.
     
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a czy obraz gry pot tym iXtreme Lite Touch (LT 1.2) musi też mieć te ss2 i ot czego to zależy żeby grac bezpiecznie na live
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Bezpiecznie na xlive - zależy od tego czy masz konsolę przerobioną czy też nie :D
    Czy będziesz musiał bawić się w patchowanie na LT 1.2, nie będziesz musiał się bawić.

    Ja mam LT 1.1 i jak ściągam tak od razu wypalam i wszystko działa.
     
  6. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    ale chodzi mi czy przy tej przeróbce gra musi mieć ss2
     
Wczytywanie...

Poleć forum