1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme lt + 1.1.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 26, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytania do was przeczytałem tematy ale za bardzo nie kumam o co biega tak wiec

    mam wgrane już lt+ v1.1 i dasha tego najnowszego jeszcze nie wgrywałem i teraz tak chce grac w najnowsze jak i starsze gry te starsze działają na dashu tym co mam aktualnie ale te najnowsze nie będą działać?jak tak to zaktualizować dasha do najnowszej wersji i wtedy mi będą działać najnowsze jak i starsze gry?

    i tak dajmy na to wyszedł teraz shift 2 nie ma on tego 2.5 AP czyli na najnowszym dashu pójdzie bez problemu bo nic nie trzeba dogrywać tak?

    a dajmy na to wyjdzie jakaś gierka z AP 2.5 i muszę do niej ręcznie dogrywać patcha i obraz przepuszczać przez te jakieś pp-f czy jakoś tak? czy abgx360 sam to zrobi?

    własnie abgx360 sam dogra automatycznie patch do gry AP.2.5? i czy gry które pojawiają się w sieci będą mieli tak jak te starsze już tego AP.2.5 Wgranego patcha?

    bo jak nie będzie patcha w bazie abgx360 a gram OFFINE to gra mi pójdzie czy nie?


    czyli:

    1:pobieram grę i nie ma ona patcha ap.2.5 i w bazie abgx360 go jeszcze nie ma a gram offine mam lt plus v1.1 to pójdzie mi bez tego patcha?
    2:gra która nie posiada patcha ap.2.5 np najnowszy shift 2 pojdzie mi na najnowszym dash board?
    3:jak np gra będzie wymagała patcha ap 2.5 to muszę ręcznie go dogrywac? czy abgx360 dobrze ustawic i sam go dogra? a co jak nie będzie go w bazie to sobie nie pogram offine w tą gierkę na lt plus v1.1 + najnowszy dash?
    4:warto wgrywac tego najnowszego dasha już teraz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Przejrzyj pierwsze 2-3 strony z dzialu dla swiezakow, a znajdziesz odpowiedzi
     
  5. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    ustaw w agbx autofix na level 3 i bedzie git. wszystko musi byc na zielono
     
  7. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha to ja ustawiłem wszystko według poradnika to dobrze?

    i już prze ostatnie pytanie mając grę ENG nie PL i ma ona zabezpieczenie w sobie ap 2.5 ale nie ma patcha to pójdzie mi jak gram offine? na lt plus v1.1?
     
  8. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    1. Jeśli nie ma Ap 2.5 puszczasz przez abgx 1.0.5 (zawsze może coś poprawić) i nagrywasz.
    2. Tak pójdzie ci pewnie będzie miało nową aktualizacje zrób ja. Z lt+ stare i nowe gry będą ci chodzić
    3. Jeśli gra ma ap 2.5 i puścisz przez abgx a SS i DMI nie będzie w bazie abgx to nie będzie ci gra działać będziesz miał wyświetlony czarny ekran
    4. Wgrywaj nowego dasha nowe aktualizacje nie masz się co martwic

    Jeśli się w czymś pomyliłem proszę mnie poprawić pozdrawiam
     
  9. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak gra będzie miała zabezpieczenie AP 2.5 ale nie będzie do niej patcha a będzie nie polska ino np angielska to nie pójdzie bez patcha?
    i ostatnie czy będzie tak że gry na torrentach co się pojawią nowe na xbox360 będą miały już od razu wgrany patch ap 2.5 tak,żeby samemu tego nie robić?
     
  10. pietrasz

    pietrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam podobne pytanie związane głównie z AP 2.5. Mam napęd Lite-On, iXtreme 1.61 i dash'a 2.0.12416.0 aktualizowanego z pendrive'a tak że gry z AP 2.5 śmigają. Na dzień dzisiejszy śmiga mi NFS HP, Fabe 3, Assasin Creed itd.
    Dzisiaj próbowałem odpalić Stoked Big Air Edition (wave 3) i poprosił mnie o aktualizację konsoli. Pytanie brzmi, czy jak zaktualizuję konsolę to poprzez zmianę dash'a na nowszy przestaną mi chodzić gry z AP 2.5 ? Czy aktualizacja jest bezpieczna?
    Pozdrawiam.
    Świeżak :)
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak aktualizujesz konsole, to WSZYSTKIE gry z ap25 nie będą chodzić.

    Wgraj lt+ i po problemie.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak jak mowi kolega

    wgraj lt+ i wave ani ap po poprawnym logu z abgx cię nie obchodzi
     
  13. wporzo

    wporzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie już się trochę pogubiłem, bardzo proszę o odpowiedź, dzisiaj przerobiłem xboxa z iXtreme 1.5 na LT+, poprzednio na 1.5 gdy wkładałem shifta 2 czy crysisa 2 wołał o zaktualizowanie, więc jest nowy dash, po wgraniu LT+ dalej jest to samo, dodam, że obraz płyty przerabiałem 3rd Vave Patcherem i teraz mam problem jak w końcu uruchomić tą grę, dodam, że z Pendirve też nie chce aktualizacji robić (jak by nie czytało w ogóle).

    Proszę o odpowiedź, być może muszę przepuścić przez ABGX360 ale już cholera na płytki kasy ni ma ; )
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  15. wporzo

    wporzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    no właśnie problem w tym, że dash nie aktualizuje się z gry, być może to wina tego, że nie przepuściłem ani crysisa 2, ani shifta 2, ani AC:B przez ABGX360, nie robiłem tego nigdy bo nie było potrzeba, na ixtreme 1.5 tylko 3rd vave patcher i gra śmigała jak głupia, a teraz dzisiaj przepuszczę obraz którejś z tej gry według tutoriala, nagram i zobaczę co się dzieje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum