1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ 1.1v

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez normalny, Styczeń 22, 2011.

  1. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Siema. Rok temu miałem przerobioną konsolę i dostałem bana, teraz od roku mam elitkę nieprzerobioną, i na dniach będę miał premium przerobioną iXtreme LT+ 1.1v z napędem Benq. Mam takie pytanko, bo zostało mi wiele gier z przed roku m.in. Test Drive Unlimited, czy bez problemu będę mógł w nie grać na iX LT+ ?? Czy muszę je od nowa jakoś zabezpieczyć inaczej, te gry były wypalane rok temu i nie było problemów w ABGX.

    Z góry dzięki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kossity1

    kossity1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bedziesz mogl grac:p jesli wtedy dobrze wypalałiłes :p
     
  4. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Czyli tak gra wave 1 lub 2 jeśli nie wywala błędów to można grać, a jeśli wave 3-9 to muszę wgrać nowszy ssv2 ?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz grać bez względu na wave i SS bo LT+ nie sprawdza wave a SS nie jest wymagane przy grze offline chyba
     
  6. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Tylko ja właśnie chcę grać online, więc nawet w grach do wave 3 muszę robić update SS ??
     
  7. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Czyli tak gra wave 1 lub 2 jeśli nie wywala błędów to można grać z ssv1, a jeśli wave 3-9 to muszę wgrać nowszy ssv2 ? CHCE GRAC ONLINE.
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    W zasadzie TAK, ale praktyka jest różna. Jeśli chcesz mieć tzw. "pewny obraz" to od wave 3 w górę obraz powinien mieć ss v2.

    Najprościej mówiąc wszystko na zielono w abgx =].

    A grać będziesz mógł.
     
  9. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ok dzięki, dobra zadowalająca mnie odpowiedź :) Bo mam pełno gier z wave1-2 z przed 1 roku lub 2 lat.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Wave 2 to chyba trochę więcej niż 1-2 lata. Ja mam chyba tylko Gersów 1 z takim wave.
     
Wczytywanie...

Poleć forum