1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ 3.0 dla Hitachi 78 79

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez opeael2, Grudzień 25, 2012.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Dostaliśmy skromny prezent od c4eva....


    Link do downloadu...

    iXtreme LT+ 3.0 dla Hitachi 78 79
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kronin

    Kronin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dead Space
    Pięknie :D tylko jaki jest najwyższy Dash ? Wgrywamy firmware tak samo jak sie to robiło przy LT+ 2.0 ?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak jaki dash ?? ty chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz
     
  5. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Dlaczego w JF widzi ten nowy firmware jako lt 2.0 ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a przeczytałes info?

    Use current JF to upgrade from 2.0 to 3.0 (3.0 as Target firmware) using free flash (Ctrl F8) until an updated version of Jungleflasher is released.
     
  7. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    PRzeczytalem ale nie czaje, co to za freeflash mode ? Zrobilem flash tak jak zawsze, cos zle zrobilem ? Czy poprostu narazie jf tak bd go widzial ?
     
  8. Kronin

    Kronin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dead Space
    Jak wklepiesz Ctrl + F8 to w zakładce Hitachi pojawi sie opcja FREE FLASH na samym dole, tylko tez w sumie nie wiem jeszcze jak to ogarnąć tak do końca :p W target daje plik z LT+3.0, dodaje z pliku klucz napędu, przeskakuje na zakładkę Hitachi, klikam na Free Flash i niby się coś robi, ale tak do końca nie jestem przekonany. Pisze że jest jedna różnica i czy chce zrobić flash... tak więc czemu nie ? :D
     
  9. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Też tak zrobiłem i dzlala wszystko, ale myśle ze przez "flash lt" tak samo działa ;p Można z tym flashem sprobowac grać na xbox live ?
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    LT jest stworzone pod XBL...
    Potrzebujesz tylko dobrych kopii.
     
  11. Kronin

    Kronin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dead Space
    Ale tobie też wyskoczyło ze jest jedna różnica i czy na pewno chcesz zrobić Flash ?
     
  12. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Tak 1 diffrence ;p pewnie jakas zmiana hexowa :) A jugnleflasher jest stary i widzi go jako 2.0 ;)
     
  13. kuba sruba

    kuba sruba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglby ktos opisac krok po kroku jak wgrac lt+ 3,0 do hitachi bo zwykla metoda Fash LT-Plus nie dziala,robilem tez tą metodą free flash ale wyskakuje komunikat jak u kolegi wyzej.Moze to wina jungleflasher,moze nie jest przystosowany do lt+ 3,0.Potrzebny jest chyba update tego programu
     
  14. mayday1983

    mayday1983 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne wgrałem przez freeflash a gry które wczesniej wypaliłem pod LT 2.0 dalej mi działają a już nie powinny na LT 3.0
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: iXtreme LT+ 3.0 dla Hitachi 78 79

    Dlaczego uwazasz ze nie powinny

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  16. mayday1983

    mayday1983 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 2.0 nie jest kompatybilne z LT 3.0
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Odp: iXtreme LT+ 3.0 dla Hitachi 78 79

    Tylko xgd3 i xgd2 z ap25 nie dzialaja...wystarczy dograc tu i bangla

    Wysłane z mojego Samsung Galaxy S+ za pomoca Tapatalk2
     
  18. mayday1983

    mayday1983 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nom sęk w tym ze xgd 3 wczesniej przerobione pod LT 2.0 działaja po tym freeflashu na LT 3.0 Wychodzi na to że albo źle sie sflashowało albo ten LT 3.0 na hitahi jakis lipny jest.
     
  19. Masywny

    Masywny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi na hitachi 79 LT+2.0 dzialaja gry i pod 2.0 i pod 3.0.Dlatego nawet gry 2.0 przerabialem na 3.0
     
  20. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    nierozpoznana płyta

    witam mam hitachi 78 wrzucilem LT3.0
    wypalilem hitmana ihasem pod 3.0 dpgralem top lagi itp
    za pierwszym razem...nierozpoznana plyta strasznie laser wariowal jak by nie mogl plyty odczytac...ale za drugim razem hitman odpalil pogralem chwile bylo ok
    potem sprobowalem z crysis 2 bo jest xgd2 i...nierozpoznana plyta....za trzecim razem dopiero odpalil i crysis 2 .
    pomyslalem przeczyszcze laser...fakt byl brudny poniewaz nie kozystalem z tego napedu lezal on okolo 8 miesiecy w szafie i czekal na LT 3.0
    kozystalem z samsunga ze spoofem Lt 2.01 chyba ten naped swietnie smiga...ale wracajac do hitachi ktory jest orginalnym napedem mojej konsoli. po przeczyszczeniu lasera...nic zero,,,ciagle nierozpoznana plyta...co jest zle?? LT?? czy moze laser.... gdyby LT bylo zle wgrane nic by sie nie odpalilo ...a dwa razy odpalily sie gry..orginalne smigaja normalnie
    PS
    konsole mialem zaktualizowana do najnowszego dasha przed wgraniem LT3.0
     
  21. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: iXtreme LT+ 3.0 dla Hitachi 78 79

    Podepne się pod temat. Czy moge jakoś sprawdzić jakiego mam Hitachi w swoim Xbox. Slim 250 data produkcji 17.06.2011. Tacka po wysunięciu ma charakterystyczne wcięcie. Tylko teraz skąd mam wiedzieć czy to jest Hitachi 78/79 czy inne? Czy to wogle dotyczy slimow?

    Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum