1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT 3.0 dla hitachi ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marian19901, Maj 14, 2013.

  1. marian19901

    marian19901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem pare dni temu Konsole xbox 360 z napędem hitachi ver 59 . Chciałbym zmienić firmware na iXtreme LT 3.0 ( niewiem czy wkoncu takowe istnieje , na niektorych stronach pisze ze jest a na niektorych ze nie ma takze juz jestem glupi z tego ) . Wgrałem wczoraj ixtreme 1.4 bo znowu nie umiałem 2.0 znalezc do mojego sprzetu .... Moglbym prosic i jakies linki pod moja konsole i tutorial jak wgrac jungle flasherem ??
    Pewnie napiszecie ze mam szukac , szukałem wczoraj okolo 15 godzi nna kompie i jestem ciemny pelno poradnikow w wiekszosci jezyk Ang . Wczesniej tuningowalem konsole ps2 ale tam nie bylo takich problemow jak tutaj ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Do hitachi 59 nie ma lt 3.0, możesz wgrać do tego napędu najwyżej 2.0.
    Tutoriale znajdziesz w dziale LT / Artykuły.
     
  4. marian19901

    marian19901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tutek do hitachi misi byc i program jungleflaher lub dosflash. I do tego nepedu wgrywasz 2.0 b i xgd3 nagrywane ihas zadziala. Warunek hitachi musi byc fabrycznym napedem tego xa . I przed flash klucz z napedu wyciagnac.
     
  6. marian19901

    marian19901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posiadam Slax 2.1 i co chwile co wylacze kompa od nowa musze go wlaczam zeby wykrywalo dysk mozna to na stale jakos zrobic bo wydaje i sie ze przez to nie moge flesha zrobic ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum