1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme LT+ 3.0 oraz RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marlowe27, Maj 29, 2012.

  1. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanko, konsola z allegro ma Ixtreme LT+ 3.0 oraz RGH. Jestem dopiero początkujący i z tego co czytam w podpiętych tematach to konsole mają albo LT albo RGH, ale nie razem to i to. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić czym różni się konsola tylko z RGH od konsoli z RGH oraz dodatkowo LT ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. matizeusz

    matizeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogólnie trochę dziwna sprawa, bo skoro jest RGH to LT już nie potrzebne. LT+3.0 jest dobre kiedy chce grać się na xbox live bo wtedy jest mała wykrywalność i prawdopodobieństwo na dostanie bana od M$, ale LT + RGH nie ma wg. mnie najmniejszego sensu.
    Różnicy nie ma praktycznie żadnej tylko tyle, że jest przeflashowany napęd ;)
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jest. Przy samym RGH musisz wypakowac obraz i dopiero nagrać na płytę aby konsola zobaczyła grę. Jeżeli masz LT to gry które miałeś nagrane bedą przez konsole widziane.

    Oczywiście lata ci to kiedy nie masz żadnych gier (kopi) na płytach.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli konsola ma RGH, to nie pograsz na Xbox Live. LT + RGH - gry nagrane na płyty będą działały.
     
Wczytywanie...

Poleć forum