1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme lt a gry wave 10-11

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marcino, Maj 21, 2011.

  1. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dawno juz sie nie interesowalem swoim xboxem i nie jestem zbyt na czasie i mam pare pytan:

    kiedy nagralem shift 2 to mi w xboxie chce robic jakas aktualizacje zanim bedzie mozna uruchomic gre i mam pytanie co spowoduje zaakceptowanie tej aktualizacji ? czy utrace obecna przerobke i wroci mi do oryginalnego software czy nic sie nie stanie i gra poleci ?

    czy gry z wave wiekszym niz 6 (bez ap2.5) dzialaja na ixtreme lt 1.1 czy musze zrobic upg do LT+ ?

    z gory dzieki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak zrobisz ta aktualizacje to nie odpalisz 6 gier bez ap bez lt+
    reszta bedzie śmigać
     
  4. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakich konkretnie gier ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    assasin brotherhood, fable 3 , nfs hp, modernwarfare 2 ,black ops, halo reach
     
  6. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co do tej aktualizacji przy otwieraniu shifta 2 to wgrywa sie jakis nowy dashboard czy cos takiego ? i czy pozniej bedzie to sprawialo jakies problemy jak wgram LT+ ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak wgrywa sie dashboard.....przy tej aktualizacji nic sie nie dzieje i można wgrac lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum