1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme LT czy LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NeXuS2.0, Grudzień 17, 2010.

  1. NeXuS2.0

    NeXuS2.0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hey!

    Mam pewien problem.

    Kupiłem konsolę z Allegro z przeróbką w pakiecie. Sprzedawca pisał, że wszystkie konsole przerabia na najnowszy IXtreme. Jednak chciałbym się upewnić czy mój egzemplarz na pewno ma LT+ (coby od razu bana na XBL nie wyłapać), bo istnieje możliwość że zalegał na magazynie ze starym flashem... itp.


    Z góry dzięki za odpowiedź !

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najlepiej zapytaj się sprzedawcy
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz naped?
    Jezeli masz LT+ to gry z AP 2.5 rusza.
    Jak masz LT to zadziala Ci gra z kazdym wave, nawet patchowany
    Jezeli nie zadziala Ci patchowana gra to znaczy ze masz starszy iXtreme od LT.
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jedyny sposób na sprawdzanie to gra z ap25. Jak masz lt+ to odpali, jak lt to nie odpali i konsola zostanie oflagowana.

    LT plus czy minus 1 czy 1.1 odpali każdy wave.
     
  6. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy ten gościu od którego kupowałes konsole przerobioną ma nówki ? wyślij linka na allegro na PW
     
  7. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napisz do typa, nie sprawdzaj, bo jeszcze przez przypadek flage sobie walniesz na klocka.
     
  8. NeXuS2.0

    NeXuS2.0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie podejrzenie, bo kupowałem X'a jeszcze z LiteOn-em v2, więc w zasadzie może tam być wszystko....

    Sprzedawca zapiera się że wszystkie iXtreme są najnowsze, bo konsole przerabia dopiero przed wysyłką... Co w sumie jest logiczne ;).

    Za kilka godzin sprawdzę czy najnowszy NFS zadziała, dla 100% pewności.

    Pozdrawiam ;)
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Wypał nowego Need For Speed i sprawdź czy działa, proste ? myślę że tak. Jeżeli ruszy to znaczy że masz LT+ jeżeli nie to masz starszego brata, czyli LT 1.1
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    I flage gratis.
     
Wczytywanie...

Poleć forum