1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IXTREME LT delayed

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez KKRISpl, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KKRISpl

    KKRISpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WWA-Białystok
    Team Jungle (TeamJungle) on Twitter
    co wy na to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    no to fajnie już niedawno miało wyjść aż wreszcie zostało wstrzymane.
     
  4. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Pewnie postanowili tak zrobić, bo zbyt dużo sporów było między Team'em... Ale mam nadzieję że jednak wszystko się rozwiąże i wyjdzie wreście ten Ixtreme
     
  5. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.

    Albo dlatego ze ixtreme LT po prostu nie działa:D
     
  6. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    To też jest możliwe :)
     
  7. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    Może też z braku pieniędzy na dalszy rozwój
     
  8. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  10. @elempl

    @elempl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i bardzo dobrze :) chcesz piracić kup sobie klocka do gry offline :) chcesz grac online kupuj oryginaly :D
     
  11. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    co róż to jakieś kombinacie więc jeśli lt na litka nie ma a jest na Benq to czym się różni przecież to tak samo plik bin ino z innymi wierszami kodowania ale na tej samej zasadzie więc jak wypuscili lt BenQ to czemu nie ma dla liteona? a dziwne jest to,że na xbins nawet lt dla BenQ nie mam.
     
  12. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
  13. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Microsoft zaczął banować konsole z IXTREME-LT :eek: bo jest inna suma CRC od oryginalnego biosu
     
  14. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jeśli odepnę konsolę od netu wgram ixtreme 1.6 będę grał ofline a potem wgram ixtreme lt i podłącze do netu to uniknę bana?Sorry że piszę w tym temacie ale nie chciałem zakładać nowego
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to jest kompletnie nie na temat!

    ODP: nikt Ci nie da 100% pewności czy to przejdzie
     
  16. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    jak już przełożyli to mam nadzieje ze nie o 2 dni tylko o pare miechów bo 22 grudnia mialem zamiar przerobic na iextreme lt, ale skoro nie bedzie to pozostaje 1.6
     
  17. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyszedł do benq ? Myslałem że nie wyszedł dla żadnego napędu jeszcze, jak możesz to daj linka bo ja nie moge znaleść , tylko fake widziałem.
     
  18. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. @elempl

    @elempl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja uważam że po ostatniej prezentacji broni M$ scena stwierdziła że nie da się zrobić niewidzialnej przeróbki dla M$ (bo taka jest prawda) i podejrzewam że Iextreme pozostanie teraz przeróbką tylko dla grających offline ewentualnie zostanie stuningowane zeby nowe wave byly nie sprawdzane :D
     
  20. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska

    no i mi się też tak zdaje,że tak zrobią.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum