1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ - Download

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez afroninja, Listopad 23, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. afroninja

    afroninja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zasysać i wgrywać.

    iXtreme-LT_Plus_Firmware_Pack.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    hmm ? Sprawdza to ktos ? skad masz to ?
     
  4. szynaboss

    szynaboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  5. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmm,pewne to ?
     
  6. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    cos mi sie wierzyc nie chce...
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    taaaaak pewne;))
     
  8. szynaboss

    szynaboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  9. Patrys

    Patrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zobaczymy ; f
     
  10. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jednak jest ;)

    czy dziala Na SLIMACH ? z 1 lipca ??:p
     
  11. szynaboss

    szynaboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Info z forum Xbox-Scene
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie dziala tylko liteony fat i benq
     
  13. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Konsola leci do Flasha !:D nie ma jak ;d
     
  14. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No fajnie, że w końcu jest. Jak ktoś będzie flashował na LT+ z Białegostoku tanio niech mi napisze na PW.
     
  16. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak ktoś z Torunia to za piwko mogę wgrać.

    i jest zajebiśćie bo jak wsadziłem brotherhooda który ma ap 2.5 a nie ma ssv3 to Xbox się zawiesza ; d (czarny ekran, konsola stoi tylko wylaczenie pomaga)
    i nie pokazuje ze gra była właczana. Czyli z każda nową grą tak będzie.
    Można powiedzieć ze c4 ******** system po całości.

    BROWARA MU!
     
  17. nekirc

    nekirc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Ja potrzebuję kogoś z Warszawy kto by miał chęć wrzucić to do mojego Jaspera z 2009 roku.
    Teraz mam 1.61
    Chętni na PW
     
  18. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    qwa ciekawe za ile pogram na slimce :(
     
  19. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie tak nawiasem ja mam LiteOna(nie wiem którego) i aktualnie mam Ixtreme 1.6. Szukam kogoś z Białegostoku kto mi wgra LT+.
     
  20. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Panowie a jak narazie będe grał sobie metada instalowania 3 dashy w te gry z ap25 to oflaguje mi konsole czy nie bo juz nie wiem jak to w koncu jest? chce potem przerobic na LT+ i grac online ale nie wiem czy konsola bedzie oflagowana czy nie.
    Jak juz inni pisza to i ja napisze ze jakby ktos z Lublina chciał przerobic to bym mial dwa napedy do przerobienia
     
  21. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    liteon v1 assasin dalej pyta o akt.. zuo
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum