1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme LT gry nie działają !!! :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rezz79, Marzec 3, 2010.

  1. rezz79

    rezz79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich forumowiczów :)
    Jestem świeży w temacie xboxa 360 i dlatego tyle probemów, mianowicie- kupiłem xboxa 360 premium z flashem ixtreme LT i po doczytaniu mnóstwa rzeczy odnośnie nagrywania kopii zapasowych zacząłem i ja... Ściągnąłem kilka obrazów, kupiłem Verbatimy DL i zacząłem. Na początek abgx360 i wszystko ok, prędkość nagrywania 2,4 i dalej wszystko według poradników... 6 płyt juz nagranych i żadna nie odpala!!!!! :(
    Ukazuje się napis "odtwórz dvd". Dodam, że oryginały czyta bez problemów. I teraz nasuwa sie pytanie: czy ten ixtreme jest rzeczywiście wgrany? Jak to sprawdzić? Co robię źle? Bo już mam nerwicę :eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Coś mi sie wydaje że cie ktoś zrobił w bambuko z tym LT.Napisz jakim programem wypalasz może to kwestia ustawień (jaka nagrywarka)
     
  4. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywasz rzeczywiscie dobrze, jedynymi mozliwosciami sa: brak przeróbki, albo starsza przeróbka... o ile nagrywałeś tylko najnowsze tytuły z łejwem4
     
  5. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    jak by nie był wgrany to odtwarzałby się film z logiem xbox...
    Też miałem ten problem. Wgrałem ix 1.61 i działa wszystko.
     
  6. rezz79

    rezz79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gry ktore ściągnąłem mają różne wavy-2,3,4 i LT powinien je czytać przecież, co do uruchamiania płyty to tylko logo xboxa..
     
Wczytywanie...

Poleć forum