1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT i Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez itasH, Maj 30, 2010.

  1. itasH

    itasH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam konsolę z iX LT1.0 i mam pytanie. Konsola nie była podłączana do tej pory do internetu, czy jeżeli podłączę ją teraz żeby np zaktualizować sobie wynik/ściągnąć patche albo coś co nie zajmuje długo to mam wielkie szanse na bana? LT jest moim pierwszym custom firmware'm. Tzn bardziej chodzi mi o odpowiedź: jeżeli mnie oflagują, odepnę się od neta - przyjdzie fala, ja nie będę podpięty - nie dostanę wtedy bana - to od razu jak podłącze konsolę do internetu za jakiś czas, dostanę bana czy dalej przy kolejnej fali?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    LT do tej pory jest nie wykrywalny , lecz nie wiadomo co M$ trzyma u siebie ;)
     
  4. itasH

    itasH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam rozumieć, że LT narazie nie flagują wogóle? w temacie fala banów wyczytałem już kilka postów osób, które dostały bana - ale oni pewnie dostali po zaktualizowaniu oprogramowania NA LT.
     
  5. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Ja ciągle aktualizuje i wszystko ok = BEZ BANA
     
  6. itasH

    itasH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z odpowiedzią na to pytanie :) ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dostaniesz bana.. Bana dostajesz od górnie jak coś - przy podłączeniu do internetu się o tym po prostu dowiadujesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum