1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ LiteOn, Benq

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez krosfajer, Listopad 23, 2010.

  1. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raziel

    raziel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to wgrac w nasza konsole? Bo nie bardzo sie orientuje. Mam ixtreme 1.51 wiec moge wgrac bez problemu?
     
  4. mietekfoch

    mietekfoch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie prosimy o jakiegoś tutka ;)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak samo jak kazdy inny firmware
     
  6. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    A co z napedami samsung i hitachi?
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a tam jest tylko do benq a gdzie litek??
     
  8. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ktory to plik sie wgrywa do benq jest tam ich 5
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w paczce jest do benq i 3 litkow
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest tylko 1 co sie nazywa benq - reszte sobie dopowiedz
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    aaaaaaaaaaa a ktory do v1??
    b
     
  12. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie zobaczylem dzieki :)
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ten ktory nie nazywa sie v2??? ludzie uzywajcie mozgu.....
     
  14. raziel

    raziel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm a jak sprawdzic jaka wersje liteona mam bo juz nie pamietam w sumie...mam 1.51
     
  15. krystian_r88

    krystian_r88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie mam teraz 1.51 a jak wgram LT+ to beda działac mi gry wawe 2 bo mam wszystki tak przerobione
     
  16. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Nie jestem pewien ale chyba wszystkie wave tobie pojda na LT+ tak jak jest to w przypadku LT
     
  17. lukasz8211

    lukasz8211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    hmm... na torrentach org w komentarzach ludzie pisali pod wstawka CoD:BO ze im nie odpalila gierka a byla wawe3 przerobili do wave4 i wtedy im poszla a mieli LT.To w koncu jak to jest jesli ja ma ixtreme 1,6 to przerabiam do wave3 a jest np oryg. wave4 to wtedy nie pojdzie przerobina gierka do wave3 na LT???pytam sie bo koledze chce nagrac a ma LT?
    PS- a co zrobic jesli oryg wave jest wyzszy od wave4 a przerobilem do wave3 i chce zrobic zeby byl oryg. wave bo w 360WavesPatcher jest tylko opcja od 1 do 4 wave
     
  18. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Słuchajcie jestem świeżakiem w materii DASHÓW i LT+. Dlatego mam do was kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na wszystkie z nich. N pewno dadzą mi pełen obraz na to co zrobić aby grac w nowe gry i niczego przy tym brzydko mówiąc nie skopać.

    1. Zacznę od tego że mam napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon. Czy polecacie wgrać nowego DASHBOARDA czy lepiej LT + ? ( tak naprawdę oflagowanie konsoli brzydko mówiąc mnie wali bo nigdy nie zamierzam podłączać konsoli do sieci )
    2. Czy jeśli wgram LT + a mój kumpel ( jedyny żywiciel jeśli chodzi o gry, hehe ) ma DASHA nowego to czy jego gry będą u mnie działały?
    3. Czy jest to możliwe że na nowym DASHU po załadowaniu ASSASSINSA BROTHER…..i nowego NFS można już tych gier nie odpalić. TZN: czy te gry nowe będą chodzić bez zarzutu zawsze ? czy mogą się zablokować i nie odpalić ? Chodzi mi o NFS, AC B i w górę?
    4. Wreszcie czy na nowym DASHBOARDZIE będę mógł grać w FABLE III ? Teraz mogę a mam tak jak już wcześniej wspomniałem napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon.

    Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
    Pozdro dla wszystkich
     
  19. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    klaun
    Po pierwsze to musisz zrozumieć że Dash i LT= tak naprawde nie mają ze soba nic wspólnego. Możesz mić najnowszego Dasha i przeróbkę np. Iextreme1.3 a i tak bedziesz mógł pograć w najnowsze, nie posiadające AP2.5, gry.
    A teraz konkretne odpowiedzi na twoje pytania:
    ad. 1) Żeby zagrać w NFS: HP musisz mieć zarówno nowego dasha jak i LT+. Na tą chwilę jest jeszcze sposób na ominięcie AP2.5 poprzez aktualizację Dahsa przy pomocy przerobionych aktualizacji. Robi się to poprzez aktualizację w 3 krokach.
    ad. 2) Na LT+ działają napewno nowe gry z wave9, czy te z wave3 chodzą mogę napisać popołudniu jak odpale konsolę w której mam LT+ i sprawdze osobiście czy stare gry które miałem nagrane pod Iextreme 1.51 odpalą
    ad. 3) Nie widze powodu przez który wymienione gry mogłyby nie chodzić w przyszłości. Napewno kiedys Microosoft wypuści nowe zabezpieczenia i wtedy zabawa w ich łamanie zacznie się od nowa :)
    ad 4) Żeby grać w takim wypadku w Fable III będziesz musiał dodatkowo wgrać LT+ i nagrać ponownie Fable III z przerobionego obrazu pod LT+

    To chyba wszystko, pozdrawiam
     
  20. nataiweL

    nataiweL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam takie pytanie. Bo tak słyszałem, że fale banów i co się podłączysz na XBL to ban a tutaj czytam, że jak pat****esz grę pod LT+ to gra bezpieczna przez neta jest. Czy to prawda czy jakiś blef ??
     
  21. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    no już sprawdził to ktoś?? działa??
     
Wczytywanie...

Poleć forum