1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT - nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeX, Luty 16, 2010.

  1. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jestem tu nowy (jak każdy w tym dziale) i chciałbym się dowiedzieć na temat nagrywania gier na iXtreme LT. Czytałem FAQ i dowiedziałem się tylko tyle że trzeba nagrywać na płyty DVD+DL nie (-) i najlepiej firmy "Verbatim" czytałem również ten post ale nic z niego nie zrozumiałem :(
    HTML:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html
    Więc proszę wszystkich użytkowników forum o pomoc.

    W czwartek mam iść odebrać swojego X'a z iXtreme LT jeszcze do jutra mogę zmienić decyzje i zadzwonić do sprzedawcy by wgrał iXtreme 1.6 Na razie zostaje przy LT aha no i sprzedawca powiedział że te pliki różne z oryginalnej konsoli (fireware) dummy.bin czy coś wypali mi na płytę. Jak uważacie zostać przy iXtreme LT czy zmienić na 1.6 ??

    Link do licytacji Allegro:
    HTML:
    http://www.allegro.pl/item920056898_nowy_xbox360_arcade_jasper_hdmi_ixtreme_gratisy.html
    Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za jakiekolwiek błędy w poście. :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Jeżeli już to na 1.61 NS jeżeli nie będziesz grał na XBL. Jeżeli będziesz to zostań przy LT
     
  4. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Dlugin nie wmawiaj mu ze na LT nie dostanie bana bo to nie prawda.
    Na 1.61 chodza prawie wszystkie gry i nie trzeba nic patchowac....
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak dostaniesz dummy.bin to wsmialo wgrywaj iXtreme LT. Osobiscie nie gram OnLine i mam LT i moge powiedziec ze jest swietne
     
  6. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @Mrkilljoy . a skąd wiesz? może lt nieda się zbanowac bo nie zmienia nic w ip konsli i jest dla M$ nie widoczne?
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie pisz kolego o czyms o czym nie masz zielonego pojecia :)
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Jesli wierzysz w takie cos to wg mnie jestes troche naiwny, myslisz ze MS nie pracuje juz nad tym aby wlasnie dany LT byl wykrywalny [jesli jeszcze nie wiedza jak to zrobic...], ale ja takze moge sie mylic.
     
  9. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Halo ...to jak powie ktoś jak się nagrywa gry ? Albo zapoda linka do jakiegos tutoriala?
     
  10. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  11. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)

    Gdzie napisałem że nie dostanie? Kolega nie koloryzuje, ok?
     
  14. krzxsiek

    krzxsiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam, jako świeżak mam pytanko bo nie wiem czy muszę patchować obraz gry na mojego xboxa.

    Według sprzedawcy który przerabiał posiada iEXTRIME LT+ (nie wiem czy to błąd czy chodziło mu o iXtreme LT+) i dashboard 2.0.12611.0

    Pobrałem:
    - abgx360 1.0.5
    - Video ISO 10th Wave (2.0.12611.0) - Video_C5C1F26A.rar [wgrałem do katalogu StealthFiles i wyrzuciłem stare które tam już były (nie wiem czy to dobrze)]

    Ustawiłem abgx360 zgodnie z instrukcją [tutorial]-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt i jeśli dobrze zrozumiałem to mój obraz nie wymaga przerabiania [screen]

    [​IMG]

    Z góry dziękuję za pomoc i podpowiedzi.
     
  15. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Wszystko jest w jak najlepszym porządku tylko nagrywać i grać
     
  16. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    Wszystko na zielono można spokojnie grać :)
     
  17. krzxsiek

    krzxsiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    dziękuję za szybką odpowiedź :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum