1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ v1.1 - Lite on i BenQ

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez Hextor, Grudzień 12, 2010.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za info, wkrótce to będe przerabiał ten flash, w napędzie FW LTplus 1.1, naped Benq.
     
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a jak bendzez z nagrywaniem czy tak samo jak na LT+ czy znowu jakiś inny bajer na tego lt+ 1.1
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak samo przygotowujesz gre jak na LT+
     
  6. kitanek

    kitanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jakie zmiany i dlaczego niema nic o tym na xbins.org?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zmiany:
    A czemu nie ma, to raczej nikt Ci nie odpowie.

    L'Ixtreme LT+ V1.1 en téléchargement pour BenQ et Lite-On
     
  8. speedwaypoland

    speedwaypoland Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli ten nowy Lt+ v 1.1 dodaje tylko :
    mozliwosc granua w gry z xboxa 1 ??? czy cos jeszcze ???
    Czy Nowe Gry ktore beda teraz wychodzic na zwyklym Lt+ beda dzialac dalej czy bedzie trzeba aktualizowac lt+ na lt+ ver. 1.1 ???
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ulepszono jeszcze wsparcie dla pfi - chodzi o te patche.
    Wszystkie gry które działają na LT+, działają również na LT+1.1 i na odwrót. Gry (z AP25) na LT+1.1 przygotowujesz tak samo jak na LT+.
     
  10. speedwaypoland

    speedwaypoland Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to dobrze, bo nie mam zamiaru znowy placic za lt + ver 1.1, a kopie z xboxa 1 mnie nie interesuja
     
  11. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Powiedzcie, czy ten flash dzuiala na slimach ? bez koniecznosci wymiany napedu ?
     
  12. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie nie "dzuiala" na Slimach. Nadal trzeba czekać na frimware do Slimów. Myślę że tak za miesiąc, dwa wyjdzie.
     
  13. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
    mam pytanie (LT+) czy można odpalac gry z ap2.5 z twardego dysku?
     
  14. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale że niby co bez płyty? Tak to się da tylko jak ma się Jtaga chyba.
     
  15. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
  16. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da się, bez problemu. Tylko jak już masz przerabiać na LT+ to weź sobie wersję 1.1 podobno mniej przy niej występuje jaj związanymi z grami z AP 2.5
     
  17. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
    a czy gry patchowane programem (3rd wave patch) będą chodziły na LT+ ?
     
  18. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak LT+ obsługuję wszystkie wavy. Przy kolejnych grach nie musisz nic patchować (chyba że gry mają AP 2.5 ale najnowszy abgx pat****e je automatycznie o ile taki patch jest w ich bazie) wystarczy że obraz przejedziesz abgx'em.
     
  19. bobsquad

    bobsquad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zflashowałem swojego Benq za pomocą dosflash, wypaliłem NFS i spatchowałem go za pomocą abgx jednak nic to nie pomogło gra nie idzie, nie chodzą również gry z wave większym niż 3. Wcześniej miałem iextrime 1.61. Czy jest możliwe ze po skasowaniu i wgraniu nowego LT+ w pamięci ciągle tkwi stara wersją? Podczas flashowania wszystko przebiegło właściwie i wydawało by sie że jest OK
     
  20. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dziwne , bo LT+ (LT+1.1) powinno czytać wszystkie wavy. Jeśli flaszowałeś sam , to podepnij napęd jeszcze raz , tylko tym razem odczytaj i zapisz firmware na pendka w dosflasherze i sprawdz jaki ixtreme jest w JungleFlasher v0.1.77.
    Coś musiało pójść nie tak , bo tak jak mówię , wszystkie gierki powinny chulać.

    NFSHP powinien na LT+ z najnowszym dashem działać.
     
  21. spider111

    spider111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    prosta odpowiedź źle wgrałeś
     
Wczytywanie...

Poleć forum