1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ v1.92

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Yetan, Wrzesień 6, 2011.

  1. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zauwazylem wlasnie, ze na xbox-sky pojawil sie najnowszy lt. Ktos wie co nowego wprowadza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    "lt 1.92 just adds support for some rare FW such as 1071 it has nth to do with xgd3 games"
     
  5. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Co on nowego wnosi w porównaniu do 1.91?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie poprawia kilka bledow na slimach odnosnie przerobki i umozliwia przerobke wszystkich slimow
     
  7. t55555

    t55555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. A czy jeżeli mam LT 1.91 to da rade samemu w domu zaktualizować do wersji 1.92 ??
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli ma się wiedzę i odpowiedni sprzęt, to wszystko się da
     
  9. rombanek22100

    rombanek22100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaką wiedzę co tu trudnego;).jak masz czipset via na plycie glównej i klucz,a masz 1.9 czyli ktoś ci fleszował napend , troche zabawy ,yutub i poszed z tematem.jak niemasz via na płycie,kup w sklepie i po bulu.jerzeli masz klucz to niema sie czego bać.:rolleyes:
     
  10. artur99b

    artur99b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    ja nie mam via na płycie a przerobiłem sobie, bajki piszecie.
     
  11. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Do Lite-on'ów nie jest wymagany kontroler VIA. Czasami wręcz utrudnia sprawę niż pomaga :) Ja flashowałem swojego DG-16D2S na chipsecie NVIDIA 750a SLI. Ważne jest przynajmniej w moim wypadku żeby napęd był podpięty do SATA I na płycie inaczej JF nie chciał go wykryć.
     
  12. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nawet Hitachi i BenQ też przerobiłem bez VIA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum