1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme LT+ v2.0 Firmware w akcji...

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Al Capone, Październik 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xtreme LT + v2.0 Firmware Uruchamianie Gears of War 3 i Space Marine


    Po c4eva ogłosił, że XGD3 został pokonany i było rozliczane po obu jego 0800 i LT + firmware , wideo został oddelegowany wykazując zarówno Gears of War 3 i Space Marine na iXtreme LT + v2.0. Przyjrzyjmy się jak to działa:

    Jak widać, wszystko, co c4eva wspomnieć, że znajdą się w firmware pojawi. Dotyczy to również montażu ISO XGD3 na standardowym DVD dual layer i możliwość instalowania gier na dysku twardym.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to wiadomo juz kiedy beda przerabiac(aukcje na allegro??), mam ochote pograc w DRIVER SAN FRANCISCO i NBA 2K12:D
     
  4. darekmarta1975

    darekmarta1975 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PIŁA
    Jak coś wrzucasz to przetłumacz a nie translatorem i to jeszcze tak kiepsko.
    Jak bedzie wiadomo kiedy bedzie LT 2.0 napewno sie dowiesz.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ręce opadają....codzień 5 takich tematów.....przecież to jest info z zeszłego tygodnia...
     
  6. bombel415

    bombel415 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    Witam do przerobki liteona v7 phat potrzebny jest ten plik

    LTPlus-025-v2.0
     
  8. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    juz jest LT 2.0
     
  9. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Witam panowie co polecacie Xecuter usb pro czy Maximus LIzzard ? nie chodzi o kasę tylko łatwość i przyszłość proszę o pomoc
     
  10. kasper17

    kasper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zapraszam z Łódzkiego wszystich na LT 2.0 gg 24469484 :)
     
  11. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Da się normalnie przerobic? Tak jak w tutorialu 1.91?
    czy zasilanie z konsoli nie działa?
    Słyszałmem, że napęd nie wchodzi w vendor mode, bo jak się odłączy i podłączy zasilanie, to konsola już nie zasila napędu
     
  12. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przerabiasz normalnie ak jakpoprzednio
     
  13. pflamepl1

    pflamepl1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie i Panie :)
    co oznacza opis
    This firmware is =NOT FOR USE IN A CONSOLE= and is provided
    with the intended use of being in a dedicated "ripping" drive.

    This means:
    a. Does not need your DVD key,
    b. Does not need spoofing as another drive,
    c. Does not need to use the tray half open and
    d. Does not need to use the activate.iso to use this firmware on the pc.
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To cie nie interesuje. Służy do ripowania płyt na obraz iso
     
  15. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    koledzy proszę was o pomoc. Przerówbkę ix robiłem raz w życiu, dokładnie rok temu i teraz nie chce nic spie***.

    Napęd to Liteon 748 z wgranym LT+. Dash 12xxx (nie pamiętam dokładnie ale to ta której wymagał AssassinCreed: Brotherhood) czyli rev napędu nadal jest 74850C. DVDkey @ A030 mam zgrany do pliku dummy.bin

    Teraz jak mam przystąpić do flasha. Gdy w JF wskazuję plik LTPlus-025-v2.0.bin (jedyny plik dla liteona z ix2.0) to rev ustawia się na 02510C. Pytanie czy to olać, wgrać nowy firmware i dopiero zrobić aktualizacje do dash 13599, czy może najpierw wgrać oryginalny soft, zrobić upgrade do 13599 a pozniej dopiero wgrac LT+2.0. Czy może najpierw wgrać 13146 by napęd został zmieniony do wersji 02510C i dopiero wtedy LT+2.0 a następnie dash 13599. Jest tyle możliwości, że nie mam pojęcia która będzie pewna i bezpieczna.

    Tak wygląda JF w momencie gdy zwątpiłem: http://cut.by/sLt30

    śliczne dzięki za podpowiedź.
     
  16. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Kurcze, też nie wiem co z tym OFW i dashboardem ...
     
  17. FNW

    FNW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zależy do czego - jak masz zamiar robić więcej niż tylko swoją to kupuj Lizarda - 100 zł droższy ale kompletny - nic nie musisz dokupywać. x360usb jest szybszy (ale kilka sekund nie zbawi) i tańszy ale wszystkiego na nim nie zrobisz bez dorabiania albo dokupywania.
     
  18. daro408

    daro408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    DO czego jest 0800_BenQ and phat Lite-on v3-czy trzeba go wgrywać
     
  19. zbyszek1304

    zbyszek1304 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    przerobie komuś w k-ce jak chce na lt 2.0 gg 8509527
     
  20. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm czy tylko mi nie chcą się zainstalować gry z xgd3 na dysku ?
     
  21. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Dokładnie . Mam Lizarda i sobie chwalę, jeszcze ani razu nie było zadnego problemu. Szybko łatwo i przyjemnie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum