1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme lt wave?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox 360 fan, Maj 10, 2010.

  1. Xbox 360 fan

    Xbox 360 fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wielkopolska
    witam
    czy ixtreme lite touch odtworzy gry z wave 6??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    iXtreme Lt Otwiera wszystko tak jak iXtreme 1.61 gry nie wymagają "paczowania"
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    warto tutaj bardziej sprecyzować, gdyż ix1.61 odtwarza wave4, wyższych już nie :) natomiast ix.1.61NS czyta już wszystko :)
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    no to chyba mam jakies ixtreme 1,61 z kosmosu bo mi odtwarza wave 6. 1,61 odtwarza wszystko jak lt
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ixtreme 1.61 odtworzy wszystkie wave ktore maja pfi z wave 4
    ixtreme 1.61 ns i ixtreme Lt odtworzy wszystkie wavy bo po prostu tego nie sprawdza
     
  8. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mozesz cos wiecej napisac o tym pfi ?
    Jak to sprawdzic czy cos?
    Duzo osob mowi ze 1,61 otwiera wszystko a inni ze tylko do wave 4 , dopiero dzis dowiedzialem sie o ''pfi'' i nie zabardzo o tym wiem , wiec jak mozesz napisz pare zdan :)
     
  9. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja mam m.in. just cause 2 z wave 6, splinter cell conviction tez wave 6, skate 3 z wave 6 i just cause rozwniez wave 6. nic nie patchowalem i wszystko dziala a mam ixtreme 1.61!
     
  10. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ixtreme LT odtworzy mi spaczowane gry ?
     
  11. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A po co masz patchować?
     
  12. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo mam nagrane spaczowane gry a mam ix1.6 a moze kiedys w przyszlosci bede chcial zaaktualizowac do LT wiec sie pytam czy dzialaja spaczowane..
     
  13. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    będą działać :)
     
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ja mam 1.51 i mi a.wake poszedl wiec do jakiego numerka wave odpala sie na 1.51 ? wszystkie gry mi beda chodzily bez problemu ? :D
     
  15. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    na 1.51 dziala wszystko tak jak na LT
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie do końca. Tylko na napędzie Hitachi odpali wszystko, na pozostałych nie.
     
  17. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Wszystkie jakie są teraz
     
  18. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak mam waves 3 to jakiego mogę mieć ixtreme bo tylko na waves 3 odtwarza i jaki to może być napęd samsung czy coś innego?
     
  19. Vantage

    Vantage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja się podepnę pod topic (mam nadzieje, że się nie obrazisz). Może ktoś z Zielonej Góry wie, czy w shopach typu game point przerabiaja konsolki ixLT ? I ew. ile taki zabieg kosztuje. Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
     
  20. centurion19

    centurion19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Other world
    podepnę się do pytania Dzikoosa, tzn czy iXtreme LT odpali 'stare' gierki które patchowałem na wave 3???
    Bo na xbins piszą ze musi miec poprawny pfi i video partition, a te rzeczy własnie się 'psują' po patchowaniu [w abgx na czerwono].
    CZy ktos miał dokładnie taki przypadek?
     
  21. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Skoro Ixtreme LT nie weryfikuje wave, to logiczne jest, że każda spaczowana gra ruszy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum