1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez push, Grudzień 1, 2010.

  1. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, chciałbym się w tym temacie spytać czy żeby grać w najnowsze gry to musze mieć LT+ czy wystarczy ixtreme LT,z tego co czytałem to LT+ trzeba patchować każdą grę która posiada AP 2.5,i tu pytanie czy LT bedzię odczytywał gry np. nfs hot pursuit, jeżeli już był taki temat to sory, niestety nie znalazłem. Pozdrawiam push :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo nie szukales chlopie co 2 temat o to samo sie pytaja.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź,mam jeszcze jedno pytanie czy żeby przerobić na LT + wystarczy podpiąć do kompa i sflashować? bo mam juz LT i czy bedzie mi potrzebny klucz napedu.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak wystarczy podpiąć do PC
    ale jeżeli nie masz klucza napędu i masz wgrany LT to pozostaje
    tylko cięcie ścieżek i lutowanie aby oddzyskać klucz...
     
  7. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzieś tam klucz jest na płycie ;D dzięki wszystkich za pomoc,jeszcze jakby ktoś miał film jak po kroku przerobić konsolkę lub tutorial byłbym wdzięczny :D
     
  8. kaperos

    kaperos Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ixtreme LT i gierka Red Dead Redemption

    Czyli jak mam Ixtreme LT (przerabiany niecałe 2 miechy temu) to jakie gry mi nie pójdą..?
    PS: nie chce zaczynać nowego tematu (może mi ktoś odpowie przy okazji) więc się zapytam:
    na co uważać przy nagrywaniu płytki (oczywiście programem imgburn) bo koleś na torrentach napisał że już 3 płytkę marnuje nagrywając grę "Red Dead Redemption" (którą pobieram) i napisał że, wyskakuje mu błąd przy wypalaniu przy okolo 50% - dam wam linka:
    Konsole :: Red Dead Redemption [MULTI5] [Region Free]
    Zciągał ktoś z was z tego linka tę gierkę..?
     
  9. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Jeśli przy 50% ma błąd to jego nagrywarka ma problem przy przejściu na drugą warstwe płyty .
     
Wczytywanie...

Poleć forum