1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme-LT_Plus_Firmware_Pack jest tam katalog liteon orig, orginalne FW?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilsxt, Luty 1, 2011.

  1. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem paczkę Firmwre LT+ do różnych napędów w katalogu LiteOn_iXtreme_LT_Plus są pliki .bin do 4 wersji LiteOn ,(mój napęd to 74850C)
    jest tam tez katalog "LiteOn orig" w nim są też 4 pliki .bin dla poszczególnych wersji napędu. Czy to mogą być oryginalne FW czy to o coś innego chodzi
    pytam bo mam LT1.1 nie mam żadnych klucz chciałbym wgrać LT+v1.1 bez cięcia tych ścieżek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tam sa oryginalne fw
    ale jak nie masz klucza to nic nie wgrywaj
    najpierw klucz......
    a jak masz lt to tylko cięcie......
    nic innego nie wydumasz.....
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Bo jak wykasujesz klucz, to już go nie odzyskasz i nawet oryginały nie będą działać. Jest to dość częsty problem, jeden użytkownik zrobił to i sprzedał swojego Xboxa za 80 zł. Cięcie ścieżek, albo skontaktować się z sprzedawcą Xboxa (jeśli kupiłeś bez klucza) lub z tym, kto przerobił.
     
  5. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem X-a bez przeróbki przerobiłem na miejscu wtedy był tylko LT1.1 ,nie mogę się skontaktować z kolesiem co przerabiał.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to tylko ciecie ścieżek i raczej sam tego nie zrobisz.............
     
  7. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ....własnie czaje sie pomału żeby to zrobić samemu, cały czas szukam na forum i szukam niby jest wszystko opisane po wielokroć ale gubię się trochę...wgranie klucza mam opanowane przynajmniej wirtualnie (forum), tylko szukam o tym cięciu teraz.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    moze i zrobisz.....a jak uwalisz napęd to musisz byc swiadom że konsolka na śmieci......ale......do odważnych świat należy......
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na Twoim miejscu oddal bym konsole komus kto sie tym zajmuje:)
     
  10. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziś pobawię się tylko najpierw sprawdzę czy JF wykryje napęd na nForce680 jeszcze opcje z laptopem zobaczę.
     
  11. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...klucz wyciągnięty
     
  12. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    jak wyciagnac klucz kamilsxt? mozesz na pw?
     
  13. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mogę ale później mam fotki itp pociętych ścieżek, lutowania. zaraz będę flashował do LT+ v1.1
     
  14. kamilsxt

    kamilsxt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrałem flash FW org to już z laptopa dosflash wystarczy jak jest klucz. Pograłem z ciekawości w XboxLive nawet fajna zabawa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum