1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PlamKa, Listopad 27, 2009.

  1. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Mam pytanko .
    Mam ixtreme 1.4 na napędzie Lite-on , ściągnąłem cod6 na te oprogramowanie(1.4-1-6) i mi nie działa .Chciałbym zmienić oprogramowanie sam bo najbliższy serwis został zamknięty , Czy mi się to uda , czy będę musiał wysłać komuś konsole kto przerabia ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Lepiej dać jakiemuś profesjonaliście niż samemu kombinować, jeżeli nie masz za bardzo pojęcia o takich rzeczach. Chyba, że jesteś dosyć zaawanasowanym informatykiem to droga wolna, ale nie radze.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jakim cudem masz ixtreme 1.4 na liteonie???
     
  5. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    No to nie wiem jakiego mam , koleś tego mi nie powiedział . Ale dlaczego cod nie chce mi działać? kolega ma napęd Hitachi i mu chodzi ? No nie wiem czego to wina , wcześniej ściągnąłem grę a 1.6 i mi nie działała a jemu tez działa? Co mam zrobić, zmienić oprogramowanie?
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Hitachi jeżeli ma wgrane IExtreme 1.51 to wszystkie mu działaja. Ty akurat masz Lite-On, więc jeżeli masz 1.6 to musisz nagrac na płytke activate.iso. Poszukaj w poradnikach ISO.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    czy ci sie to uda to musisz sam sobie odpowiedziec -przeczytaj poradnik
    i na youtubie zobacz filmiki jak to sie robi i podejmij decyzję
    możesz też nagrać płytę activate.iso jak to zrobić tez jest w poradnikach
    wtedy nie będziesz musiał przerabiać
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie uda ci sie . daj komus zarobic :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum