1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yondaime332, Styczeń 29, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam takie pytanie...
    W czerwcu zeszłego roku flashowałem konsole... i nie pamiętam jakiego mam iXtreme. Czy wie ktoś może jaki był najnowszy iXtreme w czerwcu zeszłego roku dla napędu Benq ?... ewentualnie LiteON
    z góry dziękuje za odpowiedź
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    1.6.tez wtedy mialem flasha
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    :) Bardzo dziękuje za odpowiedź. A 1.6 to o ile się orientuje wave 3... TAK ?... Poprawcie mnie jeżeli się mylę.
     
  5. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Taaa... WAVE 4, 5, 7 itd trzeba nowszego "esktrima" albo płytę startową.
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    1.6 odtwarza gry DO wave 3 a reszte po spatchowaniu albo przy uzyciu active.iso
     
  7. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    OK... już wszystko wiem... Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum