1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bojler106, Wrzesień 13, 2010.

  1. bojler106

    bojler106 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    siema.. mam pytanie czy da sie jakos sprawdzic jakiego mam ixtreme ??

    No chyba ze po tym kiedy byl przerobiony da sie rozpoznac wiec pomozcie Prosze
    xbox przerobiony byl w 2009 roku pod koniec wakacji w sierpniu ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.6
     
  4. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    iXtreme sprawdzisz odpalając grę z danym wave:

    wave 2 - 1,5
    wave 3 - 1.51 / 1.6
    wave 4 - 1.61 / LT

    Innym sposobem jest rozbieranie napędu i aktualizacja do 1.61NS lub LT.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    podłącz napęd DVD z xboxa do PC kabelkiem SATA
    i JungleFlasherze daj dummy from ixtreme i ci odczyta jaki masz wgrany soft
    to jest 100% metoda :)
     
  6. bojler106

    bojler106 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    a jak sprawdzic jaki gra ma wave ?
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    waves patcher,nim mozesz sprawdzic,jezeli gra byla juz patchowana to rowniez pokaze,abgx360 nie pokaze wtedy,wyskoczy blad,a tutaj mozesz sprawdzic jakie wavy gry maja w oryginale abgx360 - Verified
     
Wczytywanie...

Poleć forum