1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siostraFaustyna, Styczeń 1, 2011.

  1. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupiłem konsole i nie wiem czy jest przerabiana, kupiłem ją 3 miesiące temu i nie mam kontaktu ze sprzedawcą.
    Nagrałem Fable 2 i gdy włożyłem ją do kloca to xbox wykrył ją jako film. To znaczy, że gra zostałą źle nagrana czy nie mam flasha napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Oznacza to że Twoja konsola nie rozpoznaje płyty... Jeżeli chcesz sprawdzić czy jest jakakolwiek przeróbka to nagraj grę z wave1
     
  4. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Może to być też ten Fable - zmień wave w programie Wave Patcher
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może być ten Fable2.
    Użyj wave patchera i przerób na wave1
     
  7. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gdy przykładowo nie zadziała(nie mam ixtreme) to na wave1 będzie działać potem na LT+?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzięki.
    Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum