1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Plaster, Listopad 5, 2012.

  1. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hej, jak rozpoznać czy moja nagrywarka ihas ma już wgrane to całe oprogramowanie IXTREME, gdyż nie wiem czy muszę je wgrywać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagraj nią jakąś grę.
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nagraj grę xgd3 programem img burn.Jeżeli ma wgrany to od razu przejdzie do nagrywania.Jeżeli nie ma to wyskoczy komunikat o wyborze metody nagrywania.
     
  5. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie ma jakiejś "pewniejszej" metody do sprawdzenia tego?
     
  6. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    Tak, nie wiem czy wgraniem stockowego firmware odzyskujesz gwarancję. Ale na iXtreme tracisz.
     
  7. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    heh no jak jest napisane to napewno ma:unconscious:
     
Wczytywanie...

Poleć forum