1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

J-Runner_v0_3_4_update

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zachod25, Październik 7, 2014.

  1. zachod25

    zachod25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam serdecznie jak w temacie J-Runner_v0_3_4_update

    nic nie pobiera po prawej stronie w programie też reklama się nie wyświetla :/


    ===================================================
    7 października 2014 13:18:17

    J-Runner v0.3 Beta (4) Started


    Connection Error
    Checking Files

    ktoś coś pomoże ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam tak samo, proszę o pomoc
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie pobierzesz bo serwer nie działa juz jakis czas
     
  5. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jaki inny program służy do tego?
    Zrzut nand i cpukey już mam, zostało mi jedynie zrobić 'hacked image'
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na stronach o Autogg jest wszędzie napisane o wersji dasha 16747. Czy 16767 też na nim zrobię?
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pilarką spalinową czytaj google xebuildem zrobisz. Nie pytaj jak tylko poszukaj jest tego pełno.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Użyłem Xebuild. Podczas końcowego dumpowania pokazało mi się 'WARNING! You are about to flash an image that don't contain SPARE data to a machine that requires it! If you know what you are doing Press Start to continue or anything else to exit!'. Co mogłem źle zrobić?
    ed: Aktualizacja udana, dziękuję za pomoc.
     
    1 osoba to lubi.

Poleć forum