1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ja pertole ;(

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Bursztyn1964, Maj 22, 2010.

  1. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Zaczęło mi się coś dziać z x-em gdy nagram grę na Verbatim jak zawsze to nie chce mi odtworzyć płyty pisze odtwórz DVD :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    To fakt wiele informacji podanych mamy. Jeśli twój opis odnośnie przeróbki jest aktualny i nagrywasz nowszą grę to jest prawidłowa reakcja konsoli (ixtreme) na wyższy wave
     
  4. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Historia lepsza niż w Alan Wake,napisz coś więcej o tym i będzie bestseller.BTW Daj więcej info
     
  5. Serek91

    Serek91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    che(L)sea
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  7. Andrzejo

    Andrzejo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli gra ma np wave 5 a twoja przeróbka odczytuje tylko 3 to musisz paczowac gry bo inaczej ci nie pójdzie

    @Serek

    Najpierw sprawdzaj obraz Abgx'em a dopiero potem paczuj, spokojnie gra będzie ci chodzic
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    popraw tytuł. Opisz problem. A panowie dostają po warnie.
     

Poleć forum