1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ja skopiowac film na hdd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowak_Xbox, Maj 18, 2011.

  1. nowak_Xbox

    nowak_Xbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    olsztyn
    witam czy mogę skopiować film z pendriwie na dysk w konsoli jak tak to jak bo nie znalazłem opcji kopiuj jedynie skonfigurował mi pena jak na konsoli z podziałem na profil, gry, inne ale jak podroczyłem go do kompa to brak tam folderów tylko nie określone pliki. jak mam to zrobić mam elite 120gb oryginał pliki .avi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    z tego co wiem to raczej niewykonalne,chyba ze masz jtag
     
  4. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy okazji zapytam. Filmy na wersji "slim" działają bez problemu z pendrive'a?
     
  5. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Do PopaY : Działają bez problemu ;) Do niektórych filmów trzeba pobrać kodeki ;)
     
  6. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślicie, że jak podepnę przenośny dysk 2,5" 320GB to będę mógł zrzucić filmy (bajki) na konsolę?
     
  7. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    juz ci kolega wyzej napisal, ze sie nie da.
     
  8. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt nic takiego nie pisał. Osoba zakładajaca topik zapytała o wersję "elite", a to raczej jest różnica (chyba, że się mylę i różnicy nie ma)... W sumie zastanawia mnie opcja w konsoli "Biblioteka" gdzie mamy bibliotekę filmów, muzyki i gier. Teraz są puste (filmy i muzyka) czyli można jakoś je zagospodarować, bo w przeciwnym razie funkcje te nie miałyby sensu.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz dysk usb/pena z filmami/mp3 i twoja biblioteka będzie pełna;)
     
  10. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przecież w każdym Xboxie jest takie samo oprogramowanie, różnią się ewentualnie bebechami i dyskiem. Nie da się wgrać filmu chyba, że masz Jtag.
     
  11. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem dysk 320GB, konsola go nie widzi. Dysk ma zasilanie z USB konsoli, bo świeci się dioda, a mimo to biblioteka jest pusta, a konsola nie widzi dysku na porcie USB. Czyli jednak nie "będzie pełna". Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
     
  12. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nie różni się bebechami bo core,arcade,premium,elite,slim mają katie same bebechy ( jedynie płyty główne 90mm,60mm) ale to wiadomo Jasper,Xnenon,Falcon, a oprócz tego jest to samo tylko że Arcade jest biały i w zestawie nie ma dysku a elite jest czarny i ma dysk 120gb i tu jest cała filozofia ja mam Arcade 250gb i mam to samo co w elite a nawet więcej ;p.
    Jak podłączysz dysk przenośny ile tam chcesz giga to będziesz mógł tam trzymać tylko muze , filmy , foty ,kiedy go skonfigurujesz będzie tylko 16gb na gry ( czyli savy profile lub instalacja gier) proste , to że nie widzi dysku to jakieś dziwne spróbuj podpiąć pena i wrzuć tam jakiś film i zobaczysz u mnie czyta ze wszystkiego mam kodeki z XBL i jest wszystko git
     
  13. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki system plików masz na swoim dysku?
     
  14. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Normalnie chyba nie skopiujesz, bo to jakby piractwo? ;D z tego co wiem.
     
  15. PopaY

    PopaY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już wiemy... Nic, założę nowy temat o dyskach by tu OT nie robić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum