1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jack

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Michal27888, Czerwiec 1, 2013.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak mam podłączyć x360 do głosników komputera gdy głośnik nie ma wejscia jack nie ma żadnego wejscia tylko jeden kabelek idzie bezpośrednio do komputera.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na koncu tego kabla od glosnikow masz rozumiem jack'a 3,5 ,musisz kupic przejsciowke : 2xchinch zenska zeby z drugiej strony miala jack'a 3,5 tez zenska, wtedy z kabla od X'a te 2 chinche(czerwony i bialy) wpinasz w ta przejsciowke, a glosniki z drugiej strony

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    1.Czy jest coś takiego jak kabel vga>hdmi albo hdmi>vga?

    2.Więc jeśli mam jedno wejscie w monitorze na kabel VGA a w x360 mam wejscie HDMI to moge te dwa urządzenia podpiąć tylko kablem VGA HD tak? Nie da się jakoś podpiąć przez hdmi żeby mieć cyfrowy obraz?

    3.I jeśli chodzi o te przełączniki to warto kupować czy lepiej zmieniać kable bo nie wiem czy utrata jakości będzie bardzo widoczna.

    Prośiłbym o jak najszybsze odpowiedzi.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    O kablu hdmi-dvi slyszalem, wiec pewnie hdmi-vga tez znajdziesz,a jesli nie, to jest przejsciowka dvi-vga, poszukaj sobie w google lub na allegro ;)

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  7. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Lepiej zakupić tą przejsciówke czy grać na kablu vga hd orginalny microsoftu?

    Czy między hdmi>dvi a vga hd jest spora różnica jakości obrazu? mówimy o kablu orginlnym microsoftu.
     
  8. sakson

    sakson Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro masz oryginalny kabel vga to kup przejściówke żeby podlaczyc głośniki. Do kabla hdmi > vga potrzeba po drodze konwertera bo inaczej nie zadziała. Co do jakości na oryginalnym zestawie jakość będzie zbliżona do hd. Wiadomo że porównujemy analog do cyfrowego sygnału ;-)

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum