1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak agrać gierkę z xbl :((

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nowiknowik, Grudzień 11, 2009.

  1. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Mam małe świeżakowskie pytanko,mógłby mi ktoś udzielić porady jak odpalić lub nagrać gierkę z XBL,nadmieniam,że po rozpakowaniu są one różnej wielkości,od kilkudziesięciu do kilkuset mega,ale nie wiem jak dokonać tego cudu :(
    Pomoże ktoś :D
    Z góry dzięki
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz wgrac na dysk twardy
     
  4. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A mógłbyś jeszcze napisać jak to zrobić,czy za pośrednictwem jakiegoś kabla, czy z peniaka,bo jestem z tego zielonka :((
    z góry dzięki za pomoc
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wyjmij dysk z obudowy i podepnij do pc na sata tak jak zwykły dysk.
     
  6. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To pewnie muszę zakupić jakiś specjalny kabelek,bo wejście w dysku jest z tych bardziej profesjonalnych he he
    ????
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie
    jest zwyczajne sata
     
  8. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    :(

    Ale czy to nie problem,bo mm lapcoka . . .
     
  9. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz laptopa to nic z tego. tak mi się przynajmniej wydaje. Wtedy musisz kupić transfer kit.
     
  10. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Szkoa,ale wielki dzienxx
     
Wczytywanie...

Poleć forum