1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak aktualizować

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sqnstinger, Luty 1, 2013.

  1. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mój problem polega na tym że nie mogę zrobić aktualizacji ani z płyty ani z pendrive , nie wiem jak i kiedy konsola była przerobiona , nie wiem jaki napęd znam tylko dash 2.0.9199 . Aktualizacja zatrzymuje się w około 80% i tak sobie stoi , zasilacz 175v więc to falcon lub opus ,Ogólnie chodzi o to aby syn kolegi mógł pograć w fife13 ( oryginał ) potrzebuję konkretne odpowiedzi , linki do tutków , co i jak zrobić lub sprawdzić . pozdro i z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    musisz wgrać orginalny ofw. lt stare ci blokuje. Najnowszy dash powinen skasować lt z strony xbox.com pobierz
     
    1 osoba to lubi.
  4. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mółbyś dać link , konkretnie jak to zrobić, napisać czy mogę to zrobić w domu, i wyrazić opinie czy po tym wgraniu kolekcja piratów będzie jeszcze do czegoś potrzebna , i czy fifa 13 bdzie chodzić
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Podepnij konsole do neta i włoz fife komunikat sam wyskoczy i nacisnij ze chcesz zaktualizowac . Tak bedziesz mogl. Nie ta aktualizacja usunie ci przerobke wiec nie bd mogl grac w zadne kopie zapasowe (piraty) polecam wgrac Lt 3.0 Tak wtedy fifa bedzie chodzic.
     
  6. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak wgram dasha , pogram w fifę ale nie w kopie zapasowe ok. Jeśli pobierze aktualizację z sieci to nic wszystko będzie ok, i czy wgranie dasha = wgraniu ofw , i czy sam wgram lt3.0. czy to już serwis
     
  7. makaveli23l

    makaveli23l Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: jak aktualizować

    Jesli nie pomoże to pw (siedze na (kochanym forum kiedy tylko moge i czywm all) i wiem co moze pomoc

    P.S proponuje zalozyc fotum o tych co posiadaja klocka ze sklepu a z 2 reki bo nie kazdy wie co to spoof (jak ja wcześniej)

    Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dowiedziałem sie że ta konsola została kiedyś zbanowana , czy w dalszym ciągu będzie można z sieci pobrać aktualizację , czy może trzeba coś innego zrobić , najważniejsze żeby fifa 13 ruszyła
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Z pendrive wgraj aktualizacje i od nowa przerobienie Cie czeka

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    konsola raczej ma zamieniany napęd.Podaj datę produkcji i jaki masz napęd.
    [​IMG]
     
  11. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z pendriva nie idzie aktualizacja chyba że to miał być dash , zatrzymuje się w około 80% i może tak stać cały dzień ,rok produkcji 2008 , napęd toshiba , piszcie co robić,

    odświeżam
     
  12. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory za post pod postem ale potrzebuje odpowiedź co zrobic żeby poszła nowa gra
     
  13. sqnstinger

    sqnstinger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrałem dasha , mam nowe menu, ale fifa dalej nie chodzi , aktualizacja nie chce się zrobic ani z sieci ani z płyty ani z pendriva , co robić ?
     
  14. ksl-thai

    ksl-thai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proponuje udac sie do serwisu jak sie nie znasz :)
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ofw w napęd wgrać . Jak nie to nie pomaga to pewnie spoorf napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum