1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ci chodzi GTA IV ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bandzioch, Czerwiec 20, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Chcialbym wiedziec jak wam chodzi ga iv , czy macie spadki fps .

    Wersja płyty głównej : Jasper
    Spadki fps : bardzo często, nawet po patchu/aktualizacji .
    Wersja : Wypalone na verbatim/zgrane na dysk .

    Czasami spadki fps dochodza nawet o 20 w dół .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Te...a weź mi wytłumacz jakim to sposobem tak dokładnie określiłeś liczbę tych FPS ?!

    A poza tym niestabilny framerate to dolegliwość wielu gier na X360.
     
  4. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Jestem jedynie ciekawy czy wersja ply glownych ma jaki kolwiek wplyw na dzialanie gier .

    Jezeli z plynnego dzialania schodzi do bardzo nie plynnego to chyba bedzie cos kolo 20 klatek a nawet wiecej . NIe weim jak by ci to wytlumaczyc trzeb samemu zobaczyc .
     
  5. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wersja płyty głównej: falcon
    Spadki fps : sporadyczne, jak uzbieram z 50martwych policjantów na kupie i wysadze to przeklatkuje
    Wersja: oryginał odpalany z płyty
     
  6. ShoZu

    ShoZu Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraśnik
    Wersja Płyty Głównej: Głupie pytanie, ale: Jak sprawdzić?
    Spadki FPS: Gdy gonią mnie 4 wozy policyjne, w nocy i w deszczu, potrafi zdenerwować ;/
    Wersja: Oryginał, o dziwo, odkąd gram na HDD, zacięć jest mniej
     
  7. misiex87

    misiex87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    L
    Wersja płyty głównej: falcon
    Spadki fps :bardzo sporadycznie (a grane bylo jakies 30 godzin do tej pory, i duzo w tym rozwałki :D )
    Wersja : oryginał, lecz zainstalowana na dysku
     
  8. rider_24

    rider_24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opoczno
    wersja płyty głównej: Falcon
    spadki fps : bardzo znikome. przy masowych eksplozjach ciezko o zaciecie:)
    wersja: oryginał odpalany z płyty
     
  9. Henomi152

    Henomi152 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NS
    wersja płyty głównej: Jasper
    spadki fps : wszystko OK bez KITU .
    wersja: oryginał odpalany z płyty
     
  10. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wersja płyty głównej: Falcon
    spadki fps : niezauważalne
    wersja: pirat zainstalowany na HDD :DD
     
  11. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Wersja płyty: falcon
    Spadki Fps: Nie ma (nawet przy największych eksplozjach etc. etc.)
    Wersja gry: Pirat nagrany na Verbatimie grany najczęściej z płyty :)
     
  12. Exorinus

    Exorinus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Wersja płyty: Jasper
    Spadki Fps: Sporadycznie (tylko jak wysadze kilka aut w jednym momencie ^^)
    Wersja: wypalona na Verbatimie z predkoscia 2.4 gram z plyty
     
  13. Fitmax

    Fitmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na moje oko gra działa maksymalnie 25 klatek na sekundę i widać że wlecze się niemiłosiernie. Spadki animacji występują przy większej ilości wybuchów, większych prędkościach przy jeździe samochodem gdy dużo dzieje się na ekranie szczególnie nocą. Dziwne że tyle ludzi tego nie dostrzega przecież gra na każdej konsoli działa tak samo. Ale w porównaniu z wersją PC i tak jesteśmy w 7 niebie :D.
     
  14. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem jak to jest , ale nie zgodze się , że na każdej działa tak samo , na mojej pierwszej konsolce działo pięknie ładnie , jedyny problem jaki był to znikanie drogi przu dużych prędkościach , nie miałem dysku , potem xbox sie zepsuł odesłałem , niby naprawili , i powiem tak teraz nie mogę grać w gta , jak włącze to oczy mnie bolą ;/
    Nie wiem co się stało ale wtedy "rozkoszowałem" się tą grą , obecnie leży nie używana od 3 miesięcy

    Pozdrawiam ;)
     
  15. McFly2305

    McFly2305 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam konsolę z 2006 roku, gre zgrałem na dysk 20GB. Przeszedłem całą fabułę i nie pamiętam żeby kiedykolwiek gra się zacięła albo żeby musiała doczytywać tekstury. Wszystko było jak najbardziej ok.
     
  16. Maik

    Maik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Wersja płyty głównej : Jasper
    Spadki fps : hmm xbox mam od tygodnia i ja zauwazyłem 2 razy jak fps spadl xbox arcade
    Wersja : Orginał

    i jak jade szybko samochodem dlugi czas to czasem zniknie droga i jak sie zatrzymuje gwaltownie w centrum miasta wczytuja sie gdzieniegdzie tekstury
     
  17. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    pytanie do tych co chodzi im ponoc znakomicie i nie ma zadnych spadek fps/animacji , na jakich tv gracie ?
     
  18. wojtas455

    wojtas455 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie też działa w porządku, mam Elite'a z Jasperem podpiętego pod Sharp'a Aquos 46 cali.. Momentami widzę pewne skoki animacji, ale doczytywania/poważniejszych przycięć nie zaobserwowałem ;)
     
  19. Grz3chu

    Grz3chu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi również śmiga bez problemu , nigdy nie zauważyłem żadnego spadku fps , wypalone na płycie "mint" ,prędkościom 2.4 .Gram na Samsungu 42'
     
  20. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wersja płyty głównej : Xeon
    Spadki fps : Male, rzadko, przy większych wybuchach.
    Wersja : "na Xbox 360" ;)
     
  21. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyta główna: ta pierwsza z 2006 roku.
    HDD: 20gb ale gram tylko z płytki.
    Spadki FPS: Brak, raz tylko zauważyłem gdy ustawiłem kilkanaście samochodów przy sobie i nawalałem je rakietami i granatami...
     
Wczytywanie...

Poleć forum