1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak cofnąć przeróbke ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShadeX, Czerwiec 21, 2012.

  1. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam.


    Chciałbym się dowiedzieć jak cofnąć przeróbkę konsoli. Chciałbym normalnie przez internet grać i tak dalej. Od razu mówię, że używałem szukajki ;P ale nic nie znalazłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Przeróbki nie warto cofać. Jęśli chcesz grać przez internet to zalecana jest najnowsza przeróbka LT3.0 bo na 2.0 nie działają nowsze gry przy nowym dashu
     
    1 osoba to lubi.
  4. czopka

    czopka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz dasha niższego od 13599 to wgraj go i już masz po przeróbce. A jak wyższy to pozostaje Ci tylko flash na OFW. Ale tak jak kolega wyżej mówi można grać na lt 3.0 ryzyko bana nie duże ale zawsze jest.
     
    1 osoba to lubi.
  5. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    no ja mam LT 3.0 (na 90% bo nie pamiętam dokładnie) i to znaczy, że mogę się podłączyć do internetu i grać bez stresu ? a dash u mnie to 14719
     
  6. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Shadex tak możesz grać i nie podpinaj się do tematu
     
    1 osoba to lubi.
  7. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    ostatnie pytanie i nie zawracam już głowy, właśnie chciałem połączyć się z xbox live i było napisane, e jest nowa aktualizacja dasha, mogę spokojnie aktualizować czy nie ?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz lt 3.0 bez problemu .bez dasha z xbox live się nie połączysz.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum