1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak dać do przypomnienia tajne pytanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WikoX, Styczeń 18, 2010.

  1. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    No właśnie jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Odśwież raz jeszcze wcześniej niż 24h to dostaniesz warna!
     
  5. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    O co z tym chodzi?
     
  6. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie. Pewnie chodzi mi o pytanie do hasła... Weź się wyraź jak oczekujesz pomocy
     
  7. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
  8. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Cholera ułomny dzieciaku że tak się jeszcze w miarę ładnie wyrażę - nie dość że robisz tutaj jakiś burdel w wypowiedzi, to jeszcze (już nie bd przeklinał chodź nasuwa mi się jedno słowo w tym miejscu) nie potrafisz normalnie zadać (co jest kluczem do odpowiedzi) PYTANIA, a konkretniej sprecyzować go... Postaram Ci się to wyjaśnić...
    1. Jeżeli konsola jest nowe to ustawiasz je standardowo w filtrze rodzinnym włącznie z nowym hasłem.
    2. Jeżeli kupowałeś używaną, bądź ktoś już ustawił hasło oraz pytanie - logujesz się do ustawień konsoli w filtrze rodzinnym i zmieniasz pytanie.
    3. Jeżeli konsola ma już swoje hasło, a ty go nie znasz, ani pytania - wchodzisz do informacji i konsoli i tam podajesz kombinację klawiszy (do każdej konsoli pasują inne, dostępne są w sieci, do poszukania na google.pl), która pozwala na zresetowanie hasła oraz pytania.

    Masz tutaj myślę całość - na przyszłość zastanów się co piszesz jeśli już koniecznie musisz...
     
  9. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    Dobra, mój błąd. Ale jak dać konto dziecka w xlive ?
     
  10. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    I znowu bez sensu... Jakie konto dziecka - są profile i wszystko wiąże się z filtrem rodzinnym - tam ustawiasz wszystko, klasyfikacja gier, ustawiania XBL, czy zarządzanie czasem grania dziecka na konsolo, ale to wszystko wiąże się z tym, że musisz znać HASŁO GŁÓWNE!!! Bez niego ani rusz... Jeżeli go nie znasz - pisz, spróbuję pomóc zrobić to sposobem...
     
  11. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    Xbox'a mam nowego z lutego- nie wpisywalem żadnego hasła.
     
  12. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    To ustaw hasło główne, słowo resetujące i po sprawie - potem pozostaje się tylko pobawić ustawieniami.
     
  13. WikoX

    WikoX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    No ale gdzie to się ustawia ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum