1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak dokonać zmiany (uaktualnić) dashboard w Xboxie 360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Thoudy, Październik 20, 2011.

  1. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Jak wyżej, proszę o pomoc, najlepiej w dokładnej formie (krok po kroku)
    Z góry dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to moze być skomplikowane, więc skup się przy czytaniu.
    Aby uaktualnić dashboarda trzeba połączyć się z xbl, lub włożyć jedną z nowszych gier i zaakceptować aktualizacje
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    krok po kroku to masz tutki od tego.
     
  5. pudel21

    pudel21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja w najnowszym dashu miałem problemy z dzwiękiem.
     
  6. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    No spoko ale jak włożyłem Batmana którego sam nagrałem to nie chciało mi zaaktualizować.
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  8. pudel21

    pudel21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z pirata da się aktualizować w ogóle?
     
  9. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
Wczytywanie...

Poleć forum