1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak dowiedzieć się jaki region konsoli i jaka wersja przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oprino13, Sierpień 12, 2010.

  1. oprino13

    oprino13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Młodów
    Witam, kupiłem na allegro konsole w wersji Arcade, będe 3 posiadaczem nie ma tam ani pudełka ani żadnych dokumentów i nie wiem jak sie dowiedzieć jaki to region po polskim kablu zasilającym wywnioskowałem PAL ale nic nie wiadomo dlatego pytam się was czy można to jakoś sprawdzić.

    I drugi problem konsola jest przerobiona ale 2 posiadacz nie wie jaka to przeróbka i tu też chce wiedzieć czy da się jakoś sprawdzić jaka to przeróbka może po grach nie oryginalnych które są w zestawie będzie się dało ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mozesz zrobic zrzut gry z ktora konsole kupiles na kompa i sprawdzic przez abgx360,wyskoczy region i wave gry,po wave-ie mozna wnioskowac jaki to ixtreme...
     
  4. oprino13

    oprino13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Młodów
  5. Always69

    Always69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ci za różnica czy arcade czy premium? (raczej jest to falcon bo jest dodana karta pamięci)
    Moim zdaniem jest to premium w zestawie znajduje się headset w wersjach arcade chyba tego bajeru nie dodawali.
     
  6. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    W premium masz dysk twardy a Arcade nie nie ma....
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jest konsola Premium tylko koleś zabrał HDD i dał ci kartę pamięci.
    Widzę że dostałeś jedną oryginalną grę sprawdź czy na pudełku pisze PAL czy NTSC

    Wiesz dziękuje ni boli!
     
  8. oprino13

    oprino13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Młodów
    jeszcze może dowiem się po tym bo w Arcade była zaślepka na HDD a w Premium jak braknie HDD będzie "dziura" ale nie jestem pewny

    Wiem że nie boli ale zapomniałem przedtem bo się śpieszyłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum