1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak działa ten gold?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vancries, Styczeń 25, 2013.

  1. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witajcie,

    Założyłem sobie konto na XBL i nie dostałem golda na okres próbny..Dlaczego nie dostałem? Lecz znalazłem w kartonie , taką zieloną kartkę z kodem na 1 miesiąc. I gdy go wpisuje proszą o moje dane, imie, nazwisko, adres... Na co im to? czasem to nie jest tak że jak skończy się ten 1 miesiąc to bd przychodzić rachunki? I sam się gold bd wykupywać?


    Tak na marginesie zaznaczyłem że mam 16 lat i musiałem drugie konto zrobić... Może to być powodem że nie dostałem golda? Bo nie mam 18 lat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak nie było ja z slim z 2010 dostalem (3konta=3miechy xbox live) widać do kartek wrocili:p
    dane trzeba uzupełnić jak chcesz robić zakupy na xbox live nie muszą byc prawdziwe jak masz kod i nie chcesz robić zakupów. Do konta co założyłeś wpisz kod z kartki i masz golda na miech.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1)Musz nr karty kredytowej podawać? : /


    2)Na początku jak się dostawało golda to też trzeba było dawać nr karty?


    3) Załóżmy że kupuje golda w sklepie od razu za kase, i jakbym go wpisał to też nr karty musze?!
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak masz kod na kartce to nie musisz podawać jak nie chcesz nic kupować na xbox live. tylko klep przez xbox.com lub przez konsole. ale dane trzeba uzupelnic miasto itd .
     
  7. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to jak wpisze bez karty to jak przyjdzie rachunek za kolejny miesiąc? To jak pobiorą kase...Jak nie bd mieli z czego pobrać?
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak masz kod to nie musisz konta podawać . chyba nawet o to nie pyta. Przy darmowym xbox live jak nie masz kartki z kodem trzeba podać karte kredytową. Przy kodzie nie trzeba.
     
  9. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli będzie mi się przedłużać samo na kolejne miesiące czy też nie?
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    przy kodzie nie. ale jak się skończy będzie pytał czy chcesz kupić . Jak już nie będzie dostępu do multi . ale są darmowe odpowiednik 48h trial.na forum poradnik jak to zrobić(obecnie nie działa chwilowo)
     
    1 osoba to lubi.
  11. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dlaczego pisałeś wcześnie że bd się mi przedłużało samo?
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie doczytałem ,że masz kod na kartce sorki za błąd. W slimach myślałem ,że już nie daja tak kodu na gold.
     
  13. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Jak działa ten gold?

    Cokolwiek byś nie wybrał, możesz wyłączyć automatyczne przedłużanie na stronie xbox.com po zalogowaniu na swoje konto.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale kod ten na 1 konto? ;/
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    na jedno konto . ktoś pisał ,że niby dzwonił do ms i mu na inne przenieśli.
     
  16. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra, jakbym kupił golda w sklepie to też bym musiał to wszystko wypełniać?
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tylko raz się wypełnia to. w sklepie są droższe lepiej z allegro.
     
  18. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A gdzie wyłączyć to automatyczne przedłużanie?


    A jakbym nie podał nr karty... To nie przychodziło by do mnie do domu wezwanie do zapłaty?
     
  19. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
  20. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale jak podam kod to nie będzie mi się przedłużać samo?
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum