1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak emulować gry z xbox na x360 w RGH pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez misiekzx6r, Kwiecień 21, 2013.

  1. misiekzx6r

    misiekzx6r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno sprawiłem sobie nowego xboxa slima białego 4 gb później dałem wgrać sobie rgh i dokupiłem hdd 500 i mam problem z emulowaniem gier z xbox1 szukałem po różnych poradnikach na forum jak i w google i nic mianowicie sćiagłem aktulizacje microsoftu wrzuciłem na pendrive wyskoczyła mi instalacja ale pisze że moja wersja już obsługuje gry , więc wbiłem przez xex-a zrobiłem połączenie FTP wszedłem w HddX i chciałem tam wrzucić sćiągnięte Compatibility ale na hddX nieda sie nic zrzucić ten dysk jest pusty...musze go jakoś odblokować czy co ? a i jeszcze jedno pytanie czy przy rgh musze koniecznie nagrywać gry z xboxa1 na płyty czy moge zrzucić na hdd? proszę o szybką pomoc pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. misiekzx6r

    misiekzx6r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tym że u mnie widzi HddX tylko że takjakby niemiał nic miejsca wolnego nienamieszam nic?
     
  5. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    A formatowałeś go na kompie do fat32

    wysłane z C64
     
  6. misiekzx6r

    misiekzx6r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie dysk juz jest w xboxie i jest sformatowany xboxem
    po odpaleniu przez xex-a pliku z 1 kroku hdd_compat_fixer.xex wyłącza mi konsole włączam na nowo i jest jak było w xexie widzi mi takie urządzenia :
    hddX 0.00GB/0.00GB
    hdd1 23.83GB/460.88
    Flash 0.05GB/0.05GB

    ok po pół dnia dłubania poradziłem sobie do zamknięcia dzieki za odpowiedzi
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum