1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak grac przy malym dziecku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hanzobozzpl, Kwiecień 8, 2015.

  1. hanzobozzpl

    hanzobozzpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    158
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam taki problem. Mam male dziecko i pogrywam sobie czasami wieczorami jak spi ale niestety musze miec telewizor sciszony na 1 co w wiekszosci gier jest uciazliwe np bf4. Czy istnieje mozliwosc gry przy wiekszej glosnosci by glos byl tylko w sluchawkach?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    354
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    A wyjście typu JACK w TV posiadasz?


    Send by TT
     
  4. hanzobozzpl

    hanzobozzpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    158
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak ale jak odlaczylem sluchawki do tv nadal glos jest z tv :(

    podlaczylem ^^
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 9, 2015
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Musiał byś mieć słuchawki tego typu by były z pilotem sam tak gram i jest ok tv sciszony na maxa a dźwięk pogdlaszasz na pilocie od słuchawek po niżej masz przykładowe foto

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     

    Załączniki:

  6. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Ja właśnie dlatego kupiłem headset ^^. TV daję na mute a w hs jest dźwięk. I dlatego wcześniej nawet nie włączyłem bf4. A teraz po kupnie zacząłem grać ;)

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
     
  7. KAF4R84

    KAF4R84 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2014
    Posty:
    201
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Nie wiem czy to to samo, ale ja mam XO podpiętego przez kino domowe. I bez problemu wyciszam dźwięk generowany na kinie domowym, a dźwięk na headsecie MS do XO jest i gitara. Powinno się chyba dać również tak zrobić na XO podpiętym bezpośrednio do TV. Dźwięk przecież leci niezależnie po HDMI na głośniki tv i niezależnie na słuchawki podpięte do pada. Wyciszenie jednego odbiornika dźwięku nie powinno wpływać na wyciszenie pozostałych odbiorników.
     
  8. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Zasadnicze pytanie: o jakiej konsoli jest mowa w tym temacie ;)
     
  9. hanzobozzpl

    hanzobozzpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    158
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Kolego, a jaki masz telewizor? Ja w Paniasonic Viera mam tak że muszę wyciszyć telewizor na pilocie, a w ustawieniach w MENU -> DŹWIĘK mam do ustawienia głośność słuchawek (głośność słuchawek ustawia się osobno w moim przypadku)
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    No to man lecisz po słuchawki z ms do media 180zl podlaczasz pod pada i masz święty spokój
     
  12. leno

    leno Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli chodzi o sam dźwięk z TV: mój niby nowoczesny a wyjścia na słuchawki nie ma, ale ma wyjście na tzw czincz. kupiłem na alle przejściówkę za 1,50 i podpinam jakie słuchawki chcę nawet te z tel :) a w TV ustawiam głośniki zewnętrzne i po problemie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum