1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak grac w COD MW2 z Polakami???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burgerking, Styczeń 19, 2010.

  1. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Witam, od kilku dni gram w MW2 multiplayer, i nie wiem jak sie wbic na jakis serwer zeby grac z polakami, czaly czas wrzuca mnie na jakis serwer z francuzami albo wlochami, jest na to jakis sposob?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatrixEk

    MatrixEk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ci chodzi o ogólne mecze czy cage match/mecz w klatce ?
     
  4. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
  5. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Nie da się za bardzo , jedyny sposób to zapraszaj polaków do znajomych i pytaj czy pograją z tobą lub może jeszcze ostatecznie koledzy dwoi z miasta/wsi . Jak wiesz nie ma polskich serwerów na XBL musisz grać z anglikami itp lub wykorzystać ten sposób :p
     
  6. demoNEK969

    demoNEK969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam problem z multiplayer-em Pisze mi że "Aktualnie wybrany profil nie może korzystac z usugi X-box live
     
  7. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    demoNEK969, musisz mieć Golda.
    Masz?
     
  8. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Spróbuj wystawić polakowi z którym grałeś pozytywną ocenę (Preferowany) myślę, że będzie większa szansa, że ta osoba Ci się trafi w przyszłości ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum