1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak grać w grę bez jej oryginalnego profilu?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez leBlaqe, Grudzień 27, 2014.

  1. leBlaqe

    leBlaqe Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Zamieniłem się z kolesiem na profile. Pobrałem grę i usunąłem profil. Ale jak próbuję właczyć tą gre to wyskakuje komunikat o tym zeby uruchomic ta gre musi byc ten profil lub płytka z grą
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RBiniu

    RBiniu Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2014
    Posty:
    142
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Profil na dysku musi być. Grę odpalasz ze swojego profilu
     
  5. DonMajorro

    DonMajorro Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wro
    A ten 2gi profil musi byc też zalogowany, czy wystarczy "by był"? I co z graniem w tę samą grę, w przypadku gdzie ja chcę w coś grać, i ta 2ga osoba?
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przenieś licencje
     
  7. DonMajorro

    DonMajorro Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wro
    W jaki sposób?
     
  8. LoKo6264

    LoKo6264 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    310
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sunset City
    . To jest Xbox One tutaj nie ma licencji geniusze :p
     
  9. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    256
    Polubienia:
    45
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Żeby grac na swoim profilu masz dwa wyjścia:
    1. Logujesz się na swoim profilu i na tym drugim.
    2. Drugi profil przypisujesz jako "moja konsola domowa" i możesz się wylogować i grać na swoim profilu.
     
  10. blazej25

    blazej25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    okolice Ostrowa Wlkp
    Witam, wiem że pytanie dotyczy xboxe 360 w dziale One ale zapytam. Mam parę gier zakupionych na innym profilu i jest on na dysku, gry też są pościągane. Na tym profilu gry działają ale jak przeskoczę do mojego osobistego profilu to nie mogę uruchomić gier, ewentualnie jedna działa jako trial. O co tu chodzi? Już kiedyś przenosiłem swoje profile na nową konsolę, teraz mam kolejną i coś nie trybi. pomocy
     
  11. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przeniosłeś licencje?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. blazej25

    blazej25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    okolice Ostrowa Wlkp
    Na którym profilu? na głównym czy na tym co mam pokupione gry?
     
  13. djnegative

    djnegative Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, kupiłem grę z kontem. Profil na którym ta gra jest mam ustawiony jako konsola domowa, wylogowałem się z tego konta. Czy jak ktoś zmieni hasło na tym koncie to dalej będę mógł grać? Pozdrawiam
     
  14. leBlaqe

    leBlaqe Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczek tak bo na to konto nie musisz sie logować. Ono musi być tylko na konsoli i tyle
     
  15. DonMajorro

    DonMajorro Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wro
    O ile nikt inny nie zmieni w tym profilu "konsola domowa", i nie przypisze jej do swojej konsoli. Wtedy wyloguje cie z gry.

    Wysłane z Sony Z2
     
Wczytywanie...

Poleć forum