1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak grać w grę na xbox 360 arcade lt 3.0?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawel997402, Wrzesień 4, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pawel997402

    pawel997402 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tzn. jak to nagrać 1 obraz na jedną drugi na drugą i co dalej? z pierwszej instalujemy a z drugiej gramy? wystarczy dysk 20 gb czy dokupić większy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    nagrywasz normalnie kazdy obraz na osobna plytke pozniej tylko dysk ci jest potrzebny jezeli chcesz by nie pracowalo DVD jezeli nie to nie potrzebny Ci wiekszy dysk
     
  4. pawel997402

    pawel997402 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No dobra powiedzmy mam już nagraną gre,która zajmuje 2 płyty 8.5 gb dajmy na to La Noire-wkładam pierwszą płytę i instaluje a z drugiej gram? jeśli tak to pierwsza instaluje się na dysku i 20 gb może być za mało,sorry za podstawowe pytania w xboxie jestem zielony

    i czy duże znaczenie ma marka płyty? bo często podczas nagrywania płyt mi wyskakuje error i klikam ponów próbę i nic,płyta do kosza

    co sądzicie?

    i jak to jest np. z gta 5 - jak wyjdzie na 2 płytach to z 1-szej instalujemy na dysk a z 2 można grać?

    Jeszcze raz napiszesz post pod postem a polecą punkty - Jabar
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum