1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak grac w Halo 3 na Live !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gutek2211, Czerwiec 29, 2009.

  1. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taki o to problem... moze banalny ale pierwszy raz dzisiaj włączyłem Live.
    Jak mam sie dołączyć do jakiegokolwiek serwera na którym grają ludzie.
    Niby banalne...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    Nie wiem jak w halo 3 ale w innych grach masz multiplayer wiec zaznaczasz to i juz a jesli w halo 3 nie bedzie to posparwdzaj ;) a i bedziesz mial tam pewnie jak "find serwer" albo "join serwer" i szukaj w grze tagow xbox live i dasz rade, a jesli ktos z twoich kumpli postawil gre i nie wiesz jak dolaczyc to wybierasz jego profil xbox live i klikasz na "dałacz do gry" wtedy Cie samo przekierowuje. Powodzenia ;P
     
  4. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    najlepiej na początek ściągnij heroic map pack i cold storage, a później odpal matchmaking i gametype wybierz np. social slayer
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    o ile dobrze pamiętam to trzeba mieć dysk twardy aby grać na xlive, nie wiem jak w tym momencie ale kiedyś był potrzebny
     
  6. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk ? a po co dysk ??! próbowalem wszystkiego!!! zawsze to ja stawiam server. A chciałbym sie dołączyć do juz istniejącego... nie ma zadnego find server ani join server. ktos ma jeszcze jakis pomysł?
     
  7. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a myślisz że ja wiem po co ten dysk, nie wiem ale jest potrzebny, bo kiedyś nie mogłem grać w halo3 przez xlive. Pytanie: czy masz dysk?
     
  8. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam ; ( ale mam memorke...
     
  9. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    acha juz wiem Halo 3 jak i kazda gra poprosi cie o akutalizacje zeby grac na xbox live jesli nie masz zbyt duzo wolnej pamieci na memorce to mozesz sie pozegnac, kazda gra tego wymaga wiec jak bedziesz smigac na live to musisz miec dysk. Pozdro
     
  10. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale.... ja zrobilem tą aktualizacje.... ! Mam memorke 256 mb. najpierw zaktualizowało mi live na 120 mb. a potem samo halo na 5 mb. wiec niby wszystko jest git...
     
  11. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    jak masz możliwość to pożycz od kogoś dysk i wtedy spróbuj zagrać przez xlive, a masz burnout paradaise? Spróbuj w niego jeszcze przez xlive zagrać, bez dysku chyba ani rusz, podobnie jak w halo3
     
  12. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to chyba nie ze wszystkimi gierkami tak jest co ? nie mam burnouta. A jak myslicie, w Soul Calibour IV bede mogl bez dysku ?
     
  13. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    tak będziesz mógł, ale to tylko tamte 2 gry bez dysku chyba nie ruszą
     
  14. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    Sluchaj zrob jak mowie bo inaczej nie sprawdzisz a wiec :

    1.Niech ktos postawi z twoich kumpli serwa na xlive w halo3
    2.Wejdz na kolesia profil
    3.Kliknij na "Dołącz do gry"

    Jeśli to nie zadziała to pozostaje Ci tylko kupic Dysk.

    Pozdrawiam ;)


    Ps. Jeśli chcesz grac i wgl korzystac z uslugi xbox live to musisz koniecznie zainwestowac w dysk.
     
  15. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a koniecznie to czego, że się spytam, prosze o odpowiedź

    wg mnie gra jest możliwa jak najbardziej tylko prócz tych 2 gier
    dłuższy czas nie mam xklocka, więc może nie wiem, ale staram się być na bieżąco
     
  16. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    musisz wybrać w menu matchmaking, a ty pewnie wziąłeś custom game. W matchmaking znajdź tryb który nie wymaga DLC
     
  17. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    Hehe ej nie chce mi sie tłumaczyć, ale z czasem sam zobaczysz ;). Ściagniecie traileru w HD to kolo 100mb, a filmiki sa naprawde extra, a to naprawde jedna z funkcji xlive ze mozesz trailery z kazdej gry sciagac np Tekken 6 w hd na tv 40 cali to wiesz...fajnie sie oglada :):):) a pozatym dodatki,obrazki,motywy itp wiec jak chcesz jechac na memorce to daleko nie zajedziesz ;) Pozdro
     
  18. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a bo myślałem że chodzi ci głównie o gry, a jak tak to masz racje trailery to troche duzo zajmują, ale pograc to pogra
     
  19. gutek2211

    gutek2211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    hehe no i tu jest problem :) nie mam kolegoów *** serio poprostu nie dawno zaczelem sie bawic z tym Xlive a na dzielnicy nikt nie ma klocka : (
     
  20. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    Jak mi wruci xbox to sprawdzimy ;d
     
  21. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na twoim miejscu po prostu bym włączył Matchmaking i tam ustawiasz typ gry na Xbnox Live Public i Start the Game i zaczyna szukać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum