1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak gre z dysku odpalic plyta?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Reavy, Czerwiec 17, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Reavy

    Reavy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    CZY JEST MOZLIWE, ABY GRY SKOPIOWANE Z DYSKU 500G XBOXA NA KOMPA PRZEROBIC, ABY MOZNA BYLO SPOKOJNIE WYPALIC Z NICH PLYTKE I GRAC NA PRZEROBIONYM NAPEDZIE XBOXA ELLITE???

    - po zrobieniu obrazu plyty, otwieram abgX360, zgodnie z tutorialem ustawiam, lunch i to:

    The file is not recognized as an XBox 360 ISO or Stealth file!


    Prosze o pomoc tutaj lub na maila: reavy_real@wp.pl

    Bede Wam cholernie wdzieczny. Dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da się zrobić z GoD (zainstalowanej gry na HDD) zrobić obrazu ISO..
    Sam widzisz, że wyskakuje błąd ABGX wykrywa to jako ''nie obraz gry na X360''
    Takie gry to tylko na RGH/JTAG na zwykłej przeróbce napędu LT to nie ruszy...
    Jak chcesz grać obraz zassaj z netu.
     
  5. Reavy

    Reavy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki serdeczne.

    Trudno, będę ssał:D.

    Pozdrawiam.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    no comments...


    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum