1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak jest z tym LT+ ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kussiek, Marzec 6, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Otóż mam XBOXA z LT+ sam dokładnie nie wiem na czym to polega, oprócz tego że to przeróbka. Ale podobno Microsoft nie daje już banów jak ktoś ma LT+ ? a bana się dostaje grając ? czy zaraz jak się podłączy pod XBOX LIVE przerobionego XBOXA, dodam że napęd też mam przerobiony. Proszę wytłumaczcie mi jak to jest krok po kroku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz LT+ to na razie nie martw się o bana przerabia się napęd jeśli gra nie bezie miała odpowiedniego wave to dostaniesz bana.
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    W konsoli przerabia się TYLKO napęd :) M$ jeszcze nie wykrył LT+ co nie zmienia faktu ,ze nie wykryje ;) Bana dostaniesz tylko jak masz podłączoną konsole do XBL :) Ale narazie tak jak napisałem M$ nie wykrywa LT+ ;)
     
  5. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a za grę na XBL się płaci ?
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak. musisz miec konto gold
     
  7. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aaa to szkoda kasy, a mam jeszcze inne pytanie: czy Wy wyłączanie XBOXA z prądu na noc ?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, to jest tak samo jak z telewizorem, niby wyłączony ale minimalne napięcie czerpie ale jeśli nie jesteś 'freakiem' oszczędzania to nie musisz się przejmować. Koszt takiego 'czuwania' wszystkich urządzeń w ciągu roku to ~5-10zł
     
  9. mevam

    mevam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak jestes naprawde Eko to odłączaj :D
     

Wczytywanie...

Poleć forum