1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak jest z tym LT+ ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kussiek, Marzec 6, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Otóż mam XBOXA z LT+ sam dokładnie nie wiem na czym to polega, oprócz tego że to przeróbka. Ale podobno Microsoft nie daje już banów jak ktoś ma LT+ ? a bana się dostaje grając ? czy zaraz jak się podłączy pod XBOX LIVE przerobionego XBOXA, dodam że napęd też mam przerobiony. Proszę wytłumaczcie mi jak to jest krok po kroku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz LT+ to na razie nie martw się o bana przerabia się napęd jeśli gra nie bezie miała odpowiedniego wave to dostaniesz bana.
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    W konsoli przerabia się TYLKO napęd :) M$ jeszcze nie wykrył LT+ co nie zmienia faktu ,ze nie wykryje ;) Bana dostaniesz tylko jak masz podłączoną konsole do XBL :) Ale narazie tak jak napisałem M$ nie wykrywa LT+ ;)
     
  5. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a za grę na XBL się płaci ?
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak. musisz miec konto gold
     
  7. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aaa to szkoda kasy, a mam jeszcze inne pytanie: czy Wy wyłączanie XBOXA z prądu na noc ?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, to jest tak samo jak z telewizorem, niby wyłączony ale minimalne napięcie czerpie ale jeśli nie jesteś 'freakiem' oszczędzania to nie musisz się przejmować. Koszt takiego 'czuwania' wszystkich urządzeń w ciągu roku to ~5-10zł
     
  9. mevam

    mevam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak jestes naprawde Eko to odłączaj :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum