1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak korzystaz z Unlock_16d4s_Eng

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Toteklotek, Styczeń 23, 2012.

  1. Toteklotek

    Toteklotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może ktoś mi podpowiedzieć jak ustawić ten program ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wpisujesz port napędu najlepiej z jf go wziąść i wszystko ,bo jf zobaczysz najłatwiej na jakim porcie wykrył
     
  4. Toteklotek

    Toteklotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wpisywałem port taki jak na x360usb pro ale nie zadziałało :-(
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a wpisywałeś bez początku np jak masz 0xc800 to wpisujesz tylko c800
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jf ma wszystko nie ma potrzeby uzywania tego programu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Próbowałeś kliknąć unlock w jf ?
    Czytałem gdzieś, że ktoś też miał problem z tym programem a jf poszło bez problemu.
     

Poleć forum