1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak kupić Battlefield 1943 na koncie silver.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ryba_tychy, Sierpień 13, 2009.

  1. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    A więc tak, mam taki problem. Kupiłem wczoraj na Allegro 1600 punktów MS na konta USA. A konto mam na Europe zarejestrowane, więc stworzyłem nowe na USA, i wpisałem tam te punkty. Wszedłem na Marketplace aby kupić BF43 ale zobaczyłem że trzeba mieć konto gold żeby pobrać tego BF(a) a nie chce wydać kasy znowu na golda bo niedawno kupiłem go na moje europejskie konto i mam pytanie czy jest jakiś sposób żeby to bez golda ściągnąć? Proszę o pomoc.I z góry dziękuje;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A po co ci ta gra bez golda jak ta gra ma tylko tryb multiplayer?
     
  4. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    no bo jak ją sciągne to będzie dostępna dla wszystkich kont na konsoli a konto na którym gram ma golda
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie będzie dostępna tylko na tym koncie na którym ściągnąłeś.
     
  6. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    no co ty zawsze jak coś sciągam na konsole z xbox live to jest dostępne dla całej konsoli
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No tak pomyliło mi się to na innej konsoli tego już nie będziesz mógł ściągnąć:D
     
  8. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    no to toja wiem tylko właśnie tak się napaliłem na tą grę a nie mam kasy na następnego golda, a może da się jakoś te punkty przenieść na inne konto?
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chyba można ja jakoś przesłać na inne konto ale pewny nie jestem. A gry się pewnie nie da ściągnąć na silver bo jest typowo multiplayer.
     
  10. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    No wiem tylko jak te punkty na inne konto wrzucić bardzo proszę o pomoc.
     
  11. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    A ja się tak wtrącę:D NIE TEN DZIAL
     
  12. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    no to wie ktoś jak te punkty przenieść na inne konto?
     
  13. Big Boo

    Big Boo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chce Cię wprowadzić w błąd, ale dzisiaj czytałem już o tym i pisało, że nie. Poszukałem i znalazłem, oto cytat "Nie. Raz zasilone konto nie może przekazać punktów na inne konto."
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    nie chce już drążyć tego tematu ale ktoś tu warna powinien dostać za zły dział...ale z tego co zauważyłem to już dostałeś w dla Świeżaków a żeby było ciekawiej zanim klikniesz na sugestie i problemy to masz napisane na czerwono tylko forum !

    więc wnoszę o przeniesienie / wyrzucenie wątku
     
  15. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    powinnies podczas zakladania konta otrzymac propoizycje triala na miesiac.
     
  16. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Powiedz to moderatorowi który to tu przeniósł -.-

    PRZENOSZĘ PONOWNIE DO ODPOWIEDNIEGO TEMATU !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum