1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak mozna poznac czy x360 ma 256 czy 512 pamieci flash ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez p0g, Grudzień 28, 2009.

  1. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam moze glupie pytanie ale jak poznac czy konsola ma 256 czy 512 wbudowanej pamieci flash ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox nie ma wbudowanej pamięci jeżeli chodzi ci o kartę to pisze na niej :D
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    oczywiscie ze ma! jaspery arcade maja (nie wszystkie) 256mb lub 512mb pamieci wewnetrznje. wejdz w ustawienia konsoli -> pamiec i zobaczy ile jej masz ;)
     
  5. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oj to sorry nie wiedziałem mam falcona :p
     
  6. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chwilowo nie mam jak sprawdzic , ale mam jaspera elite 120 gb zakupionego z lego batmanem i pure , czy one maja ta pamiec flash ?
     
  7. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    elite ma dysk nie ma memorki
     
  8. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w zasadzie to myslalem ze ta pamiec flash 256/512 to cos w stylu ramow do kompa , ale po odpowiedziach wnioskuje ze to tyczy sie tylko do savow itp ?
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    On sie pyta czy Elite tez maja wbudowana pamiec flash ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum